COVID-19 ohjeistus seuran toimintaan !
26.11.2020 17:41 Uutiset / Pääsivusto

Nivala Cowboys COVID-19 tiedote !

Alueellamme ( Nivala, Ylivieska, Sievi, Alavieska) on valitettavasti kolme erillistä korona tartuntaketjua, jonka tiimoilta on yli 100 ihmistä asetettu karanteeniin.

Tämä tarkoittaa sitä, että harrastustoiminnan jatkuminen on hyvin haastavaa. Seuraamme aluehallintoviraston (AVI), Jääkiekkoliiton ja Peruspalvelukuntayhtymä Kallion ohjeistusta tarkasti.

Nyt on erittäin tärkeää noudattaa ja toimia annettujen ohjeiden mukaisesti, lievilläkään flunssaoireilla ei hallille voi tulla. Maskipakko kaikilla yli 15 vuotiailla kun liikutaan hallilla, myös nuoremmilla jos mahdollista. Vältetään eri joukkueiden ikäluokkien välisiä kontakteja, eli ei treenata eri joukkueissa. Vältetään turhaa oleilua hallin tiloissa. Tavoite on, että pukukopit on tyhjinä 30 min. joukkueen sovitun treenitoiminnan päätyttyä. Valmentajat ohjeistavat treenien aloitusajat ja huomioivat harjoitusten suunnittelut siten, että kontaktit joukkueiden kesken minimoidaan.

Pelimatkoilla maskinkäyttö on pakollista yli 15 vuotiailla siirryttäessä linja-autoon tai kuljettaessa omilla autoilla, koskee myös pelimatkojen ruokailuihin siirryttäessä.

Vanhempien oleskelu pukuhuonetiloissa on kiellettyä, toki pienimpien junnujen kohdalla rajatusti ja joukkueet sopivat näistä toimintasäännöt erikseen.

Käsien pesu ja käsidesiä ehdottomasti käytettävä saavuttaessa hallille.

Pelitapahtumissa vierasjoukkueet ohjataan käyttämään palolaitoksen puoleisen päädyn ovea ja kotijoukkue käyttää Kalliontien kulman ovea. Turhia kontakteja joukkueiden kesken vältetään. Pelitauoilla vierasjoukkue poistuu ja saapuu jäälle ensimmäisenä. Pelitapahtumissa on myös muistettava kuuluttaa hygieniasäännöistä ja kasvomaskien käyttövelvoitteesta hallin tiloissa.

PYSYTÄÄN TERVEINÄ !

- Pj Jussi


   
Lisää uutisia
Nivala Cowboys
«  Toukokuu   »
Kategoriat