Edustus pelaa
26.11.2020 13:08 Uutiset / Cowboys Edustus

Lauantaina pelataan jälleen Uikko-areenalla! Ottelu alkaa kello 16:00.

Pelaaja uutisia!

Teemu Kivioja siirtyy Suomisarjajoukkue Muik Hockeysta Cowboysiin. Kivioja liittyy joukkueen vahvuuteen tänään ja on median tavoitettavissa Uikko-Areenalla kello 18:00 jälkeen. Kiviojasta Cowboys saa vahvan laiturin, joka viihtyy kamppailutilanteissa. Luultavasti yksi sarja kovakuntoisimpia ukkoja. Kivioja on joukkuepelaaja ja tykätty kaveri pukukopissa.

Ville ”Peltsi” Peltomaa sai liitolta kovan paketin, kun hänelle tuomittiin VTS pelissä tapahtuneesta taklauksesta kolmen ottelun pelikielto. Peltomaa on tuttuun tapaan kääntänyt asian positiiviseksi ja kommentoi seuraavasti ”Nyt pystyy salilla vetämään jalat huoletta tukkoon isojen rautojen kanssa ja ottamaan viikonloppuisin pitempiä lenkkejä. Myös nopeutta koittanut saada lisää. Tärkeää on, ettei taklaus tilanteen toiselle osapuolelle käynyt pahemmin”. Peltsi on irti jälleen joulukuussa.

Lauantai 28.11.2020 Cowboys VS Pjk

Lauantaina Uikko-Areenalle saadaan vieraita Pyhäjoelta, kun paikallinen kiekko ylpeys PJK asettuu Länkkäreiden vastustajaksi. PJK on vahvistunut merkittävästi viimekaudesta ja on esiintynyt pirteästi kauden otteluissa. PJK ja Cowboys nauttivat samasta ottelukohtaisesta pistemäärästä mikä enteilee tasaista kohtaamista. Haastava otteluohjelma piristyy hieman, kun Cowboys pelaa seuraavana kolmena viikonloppuna neljä ottelua ja näistä kolme kotona.

Lauantaina areena täyteen! Muistathan maskin!

Tuethan Edaria ostamalla kausikortin lipunmyynnistä! Kiitos!


   
Lisää uutisia
Nivala Cowboys
«  Tammikuu   »
Kategoriat