C2 sarjakärjessä syyskauden puolessavälissä
28.10.2019 11:27 Uutiset / C2-05

C2-05 sarjakärjessä puolimatkassa


C2-nuoret ovat pelanneet mainion syyskauden. Kaikki AA-lohkon joukkueet on kohdattu kertaalleen, ja kaikista on pystytty kairaamaan voitto.

Jääkauden alku oli haastava, koska omille jäille ei päästy normaaliin tapaan. Tuntumaa haettiin pari kertaa Kalajoelta ja sitten Haapavedeltä kaksi kertaa viikossa elokuun alkupuolelta lähtien. Hyvänä lisänä valmistautumiseen olivat Pedersören ja Seinäjoen pelitällit ja pari muuta harjoituspeliä.

Sarjakausi aloitettiin vierasotteluiden putkella. Jeppiksen avausottelu antoi suuntaviivat alkusyksylle. 3-7 -voitto loi uskoa kehitykseen ja menestykseen. Maalahdesta sitten haettiin pisteet lukemin 1-7. Seuraavaksi olikin vastassa rakas naapuri, YJK. Avauserän odottelun jälkeen Cowboys hallitsi loppupeliä ja nappasi voiton lukemin 1-5. Silmiinpistävää oli, että kolmessa ottelussa omissa oli kolissut vain viisi kertaa. Maalivahtikaksikkomme Mikke Mämmi ja Eemil Hannula on sarjan eliittiä. Eikä puolustuskaan kalpene. Hyökkäyskolmikon varmistuspeliin tarvitaan vielä malttia.

Tiukimmille olemme joutuneet S-Kiekon ja APV:n kanssa. Kotiottelu S-Kiekkoa vastaan hoidettiin niukasti 4-2, vaikka ottelusta jäi tuntuma, ettei tätä voida hävitä. Alavudella oli tiukkaa. Avauserä meni tasan, toisen Cowboys vei maalilla ja kolmennen kahdella maalilla. Draaman kaari oli siis oikeansuuntainen. Peli päättyi lopulta 4-7.

Lohkon avauskierros saatiin valmiiksi, kun C2 voitti kotonaan Hela-Kiekon Kauhavalta 8-1 ja vieraissa Lepplax IFK:n 5-12. Omiin lipsahti aika paljon maaleja. Keskimaan alueen joukkueiden välisissä otteluissa runsaat maalimäärät ovat olleet pikemminkin sääntö kuin poikkeus. Toivotaan, että viisi maalia omiin LIFK-pelissä jää länkkäreille poikkeukseksi.

Cowboys on tehnyt seitsemässä ottelussa 50 maalia ja päästänyt 17. Keskiarvot ovat 7,1 tehtyä/peli ja 2,4 päästettyä/peli.

Sarjatilanne ensimmäisen sarjakierroksen jälkeen: Cowboys 14 pistettä, APV 12, YJK 10. He-Ki 8, S-Kiekko 6, MIF 4, Jeppis 2, IFK Lepplax 0.

Muita tilastoja pystyy seuraamaan Finhockeyn tulospalvelusta.

Ensi viikonloppuna saadaan kotimakiaa mahan täydeltä. Lauantaina aamutuimaan kohdataan Jeppis. Sunnuntaina testaan MIF:n nousukunto. Tervetuloa hallille!


   
Lisää uutisia
Nivala Cowboys
Kategoriat