Ari Ohtamaa Cowboys-hommiin, Vlado Kolekista taitovalmentaja
18.4.2019 10:16 Uutiset / Pääsivusto

Cowboys valmennus täydentyy

Ari Ohtamaa palaa kotiseuraan valmennuspäälliköksi kehittämään seuran valmennustoimintaa. Vlado Kolekin toimenkuva muuttuu, ja hanestä tulee YJK:n, Cobrien ja länkkäreiden yhteinen taitovalmentaja. Ari sen sijaan toimii yksinomaan Cowboysien valmennuspäällikkönä.

Joukkueiden muodostamiset ovat käynnissä, ja jokaiselle entiselle länkkäripelaajalle löytyy Cowboysista joukkue. Myös uudet pelaajat Nivalasta ja lähialueelta ovat Cowboyseihin tervetulleita.

Kilpakiekkojoukkueista edustus jatkaa II-divisioonassa uuden valmentajan vetämänä, B-juniorit ja C1-04 -juniorit ovat mukana Suomisarjakarsinnassa.

Nicehockeyllä on Try out -tilaisuus lauantaina, koska on ilmennyt tarvetta käynnistää naisten joukkueen toiminta yhden välivuoden jälkeen.

C2-05 -joukkue lähtee kauteen tähtäimenään tulevan kauden jälkeen tavoitella Mestispaikkaa. Myös nuoremmat ikäluokat tehostavat toimintaansa yhteistyössä valmennuspäällikön ja taitovalmentajan kanssa unohtamatta ns. matalan kynnyksen toimintaa.

Alla Allun ajatuksia tulevasta valmennuspäällikön pestistä:

”Tulen intoa täynnä kotiseuraani, kun siihen nyt tuli mahdollisuus. Tavoite on tehdä Cowboys-seurasta yhtenäinen, jossa hengitetään yhdessä Cowboys-sydämen eteen. Seuratyön keskiössä on lapset ja nuoret, joiden eteen teemme innostunutta ja kehittävää juniorityötä yhdessä, en minä, vaan me kaikki yhdessä periaatteella.

Tavoitteeni on vahvistaa ja laajentaa seuran toimintaa matalankynnyksen, kerhotoiminnan ja tietysti myös kilpakiekon muodossa. Easy Hockeyssa aloitamme ns. Toinen Vaihto-nimellä alkavan pelikerhon syksyllä.

Juniorisarjoissa on hyvä trendi, jossa joukkueet saamme sekä B-, että molempiin C-ikäluokkiin. Näiden eteen olemme alkaneet tehdä jo kovasti töitä ja varmasti saamme kilpailukykyiset joukkueet.

Toimenkuvaani kuuluu valmentajien rekrytointi, ohjata ja auttaa valmentajia sekä joukkueita heidän toiminnoissa.

Tavoiteeni on, että Cowboys-seurassa tehdään edelleen hyvää lasten- ja nuorten liikuntakasvatustyötä.

Aloitan välittömästi työt Cowboysissa, kun Kuusamossa yhdessä sovitut asiat olen hoitanut.”


   
Lisää uutisia
Nivala Cowboys
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Kategoriat