Kohti uutta kautta
4.8.2017 7:38 Uutiset / Pääsivusto

Kausi 2017-2018

Uusi kiekkokausi kolkuttelee jo ovella. Joukkueiden kasaamiseen kesänaikana on käytetty paljon aikaa ja nyt kaikki alkaa olemaan valmista. Cowboysille on ns. ”herkullinen” tilanne tulevalle kautta, meillä on ennätysmäärä joukkueita. Kaksi edustustason joukkuetta, Miesten ja Naisten edustus ja juniorijoukkueita 10kpl, Kiekkokoulu ja EasyHockey sekä taitoluisteluryhmä.

Miesten edustusjoukkueen noustua tälle kautta II-Divisioonaan pelaamaan, on se tuonut meille kovia paluumuuttajia takaisin. Joukkueessa on tällä hetkellä kirjattuna 16 pelaajaa ja lisää on vielä tulossa. Naiset aloittaa kauden Mestis-karsinnoilla, naisten joukkueen vahvuus tällä hetkellä on 17 pelaajaa ja siihenkin ryhmään tulee vielä täydennystä.

Junioripuolella B ja C1- juniorit lähtevät molemmat pelaamaan Mestis-karsintaa. Tämän kauden C1 joukkuehan voitti viimevuonna C2 pohjoisen alueen mestaruuden, toivotaan että sama vire jatkuu ja keväällä nostellaan taas ”kannua kattoon”.

Muissa junioreissa C2,D1,D2,E1,E2 pelataan pohjoisen aluesarjaa, Pohjoiseen alueeseen kuuluu Jokilaaksojen joukkueiden lisäksi myös Oulun-alue aina Kuusamoa myöten.

F1,F2 ja G-juniorit pelaavat leijonaliigaa jokilaaksojen alueella.

Leijona-kiekkokoulu pyörähtää käyntiin lokakuun alussa, samana viikonloppuna on myös GHD-tapahtuma eli Girls Hockey Day! GHD-tapahtuma on maailman laajuinen tapahtuma joka on suunnattu ainoastaan tytöille.

EasyHockey oli meillä viimevuonna ensimmäisen kerran ja suuren suosion saavuttama jatkamme sitä myös tulevalla kaudella. EasyHockey on tarkoitettu alakouluikäisille jotka eivät halua pelata joukkueessa mutta haluavat kumminkin pelata ohjattua kiekkoa harrastusmielessä.

Taitoluistelu-ryhmä aloitti myös toimintansa viimekaudella Cowboys’in alla. Taitoluistelu sai kanssa kovasti kiinnostusta ja toiminta jatkuu.

Cowboys palkkasi myös yhdessä Ylivieskan Jääkarhujen ja Oulaisten Cobrien kanssa alueellisen valmennuspäällikön Vladimir Kolekin. Vlado on pitkänlinjan kiekkomies ja tuo varmasti uutta näkökulmaa alueemme kiekkoon ja haluaa kehittää sitä.

Jos olet kiinnostunut laittamaan Vihreän pelipaidan päälle niin ota yhteyttä oman ikäryhmäsi joukkueenjohtajaan. Kaikkien joukkueiden yhteystiedot löytyvät internet-sivuiltamme.

Cowboys toivottaa kaikki tervetulleiksi seuraamaa Uikko-Areenaan viihdyttävää kiekkoa!

VIHREÄÄ VIIHDETTÄ JO YLI 20-VUOTTA!!!

-Markku Rautaoja-


   
Lisää uutisia
Nivala Cowboys
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Liity Cowboys'in Jäseneksi
Kategoriat