Esittely
Ottelutilastot
Cowboys - TeKi
2018-2019 - Cowboys Edustus - II - DIvisioona - Pohjoinen - Runkosarja
Klo 17:00 Uikko Areena
24
Mar

Sarjanousia TeKi länkkäreiden vieraaksi


Launtaina jatketaan taas matkaa Rautaliigassa, kun tämän kauden sarjaan nousija Teräs Kiekko luistelee länkkäreiden vieraaksi Uikko Areenalla!

TeKi on aloittanut kautensa vahvasti ja 8 ottelussa pisteitä on kertynyt yhteensä 12, joka oikeuttaa viidenteen sijaan sarjataulukossa. Länkkäreiden vaaniessa heti perässä 7 ottelulla ja kuudella pisteellä.

Luvassa on varmasti mielenkiintoinen ja vauhdikas matsi, tulehan siis paikalle ja laitetaan ääntä halliin!

Valmentajan mietteet tulevasta ottelusta:

"Mielenkiintoinen uusi vastus, ymmärtääkseni tosi kovia tekijöitä. ja hyvin ovat pelanneet ja pisteitä rapsineet ja meille uusi täysin haaste. Pidetään silmät avoinna ja pisteitä kerätään taas lisää. Toivottavasti meidän peli menee eteenpäin enkä usko että miksei menis, vaatii tuuriakin että kaikki hioituu kohdilleen. sairastuvalla ei ole ketään joten senkin puolesta koko tiimi kasassa ja täydellä nipulla ollaan näillä näkymin lauantaina mukana.


Cowboys kaatoi TeKin kotiaskissa


Lauantain alkuilta tarjosi jälleen vihreääviihdettä Uikko Areenan yleisölle, Cowboysin voittaessa Raahen Teräskiekon jännittävän pelin päätteeksi 5-3 loppunumeroin. Cowboysille täydet pisteet, kauden kolmas voitto ja ennenkaikkea erittäin tärkeä ensimmäinen voitto kotona.
Cowboys pääsi otteluun lähes täydellä kentällisillä. Kokoonpanosta poissa puolustajat Ere Korkiakoski sekä Janne Vuolaspuro. TeKillä niin ikään lähes täydet neljä kentällistä miehitystä.
Kokoonpanojen ohella lähtökohdat otteluun olivat kutkuttavat, TeKin ollessa sarjataulukossa sijansa Cowboysin edellä 8 pelatulla ottelulla ja 12 pisteellä länkkäreiden kuutta pistettä ja 7 pelattua ottelua vastaan. Viimeksi joukkueet ovat kohdanneet Pohjoisen III-divisioonassa kaudella 16-17.


- Ensimmäinen erä oli hieman rikkonainen molemmilta joukkeilta jäähyjen muodossa vaikkakin pelaaminen oli tarkkaa ja viisikkotiiveys hyvä. Ottelun avausmaali nähtiin vierasjoukkue TeKin toimesta 13 pelatun minuutin kohdalla ylivoimakuvion päätteeksi. Poikittaisyöttö cowboys neliön läpi ja terävä laukaus p-pisteen kaarelta ja kieko helähti Cowboys maaliverkkoihin. Ensimmäiseen erään ei enempää maaleja nähty vaikka länkkäreilläkin oli paikkansa ylivoimilla, mutta yv ei vain tahtonut löytää lopullista niittiään. Ensimmäiselle erätauolle TeKin johtaessa 0-1.


- Toiseen erän länkkärit latasivat vauhdikkaasti isännän ottein ja kauaa ei ehdittykkään pelata, kun verkko helähti tasoitusmaalin merkeissä jo ajassa 21:55. Tyylipuhdas aloitusvoitto hyökkäyspäässä Matias Korkiakoskelta viivaan Atte Peräaholle, josta terävä laukaus maalia kohti, Riku Kaattarin ohjatessa kiekon maaliin.
Seuraavaksi olikin jälleen vierasjoukkueen vuoro heiluttaa verkkoa, lähes tulkoon identtisellä maalilla illan ensimmäiseen nähden tällä kertaa terävän laukauksen lähtiessä p-pisteiden välistä ja helähtäen yläkulmaan ohi hyvin pelannen Cowboysmaalivahti Mikko Myllylän ja TeKi jälleen yhden maalin karkumatkalle.
Maalijälkeisessä vaihdossa ei lähes tulkoon heti aloituksen jälkeen istunolle ja TeKille avautui loistava paikka päästä kokeilemaan heti toista perättäistä maalia. Loistavasti pelannut alivoima sai kuitenkin nollattua vierasjoukkueen ylivoiman ja toisen erän momentummi siirtyi alivoimataistelun jälkeen selkeästi länkkärimiehistön hallintaan.
Ajassa 29:16 oli vuorostaan kotijoukkueen vuoro tasata puntit. Nopea hyökkäys omista ja cowboys 3-2 hyökkäykseen, josta Riki Korkiakoski sai ohjat laukoa länkkäreiden illan toisen osuman, Ville Isoniemen ja Mikael Juolan esityöstä.
Hyvä Cowboyflow sai jälleen jatkoa muutaman minuutin kuluttua edellisestä. Hyökkääjä Teemu Kiviojan napauttaessa kiekon maaliin maalinkulmalta reboundkiekon päätteeksi, Mika Saarimaan syöttäessä.
Loistava toinen erä kotijoukkueelta ja takaraivon muistot aikaisempien otteluiden heikoista toisista eristä oli selvästi pyyhitty mielestä. Toiselle erätauolle länkkäreiden johtaessa 3-2


- Kolmannessa erässä kotijoukkue oli selvästi kuskin paikalla, vaikkakin erä oli aika rikkonainen molemmilta joukkueilta, sillä jäähyjä jaettiin peräti yhteensä 24 minuuttia puolin jos toisin.
Toisessa erästä päälle jäänyt hyvä flow sai jatkoa ajassa 47:51 puolustaja Joonas Myllylän noustessa vahvasti laidas hyökkäysalueelle ja laukoen kiekon komeasti takakulmasta sisään ja länkkärit jo 4-2 karkumatkalle, Matias Korkiakosken syöttäessä.
Karkumatka ei kuitenkaan riittänyt vielä länkkäreille vaan vielä kertaalleen kiekko napautettiin vastustajan maaliin 4- ylivoiman päätteeksi ajassa 49:42. Pienet siirtelyt ylivoimalla ja Marko Mehtälä sai antaa terävän laukauksensa puhua jälleen puolestaan, Tuomas Takalon ja Joonas Raudaskosken syöttäessä.
TeKi pääsi kuitenkin vielä kaventaaman illan numeroita erän kahdella viimeisellä minuutilla, tarkan laukauksen helähtäessä ohi Mikko Myllylän. Maali oli kuitenkin laihalohtu ja täydet kolme pistettä jäivät ansaitusti Uikko Areenalle loppulukemin 5-3.


Valmentajan mietteet ottelusta:
"No jäi kyllä erittäin hyvä maku touhusta ja yrittelijäisyydestä. Ja meidän kova työketju pusersi läpi pelin ja pojat pääsi maalintekoonkin, Kaattari, Kivoja, Myllylä, Korkiakoski M. Meiltä jämäkkä esitys ja vastustaja oli hyvä ja rehti vastus, että kyllä jätti hyvän mielen. Kasvoja pestiin kovasti Sotkamo keikalta. Tempo oli pelissä aivan hyvänmallinen, toki vielä jäi hiottavia asioita.
Vapaa viikonloppu eessä ja syödää vähä kinkkua pikkujoulujen kunniaksi ja valmistaudutaan tulevaan Tornion tuplapelireissuun!"


Cowboys tehopisteet: Korkiakoski.M (0+2), Kaattari (1+0), Kivioja (1+0), Myllylä.M (1+0), Mehtälä (1+0), Korkiakoski.R (1+0) ja syöttöpisteet mieheen Takalo, Peräaho, Isoniemi, Raudaskoski ja Saarimaa.

Torjunnat: Cow Mikko Myllylä 29 TeKi Ville Hyyppä 51

Maalikooste ottelusta:


Ottelu tulospalvelussa:

http://www.tilastopalvelu.fi/ih/gamereport/report/...

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Lisää uutisia
Nivala Cowboys
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat