Esittely
Ottelutilastot
Cowboys C2 - Cobrat
2018-2019 - C2-04 - C2 AA alkusarja lohko 5
Klo 13:45 Nivalan jäähalli
2
Jou

Ennakkoinfo


Työvuorossa ryhmä 1

Otteluraportti


Tämän viikonlopun toiseen peliin Cobria vastaan lähdettiin kolmen hyökkäysketjun ja viiden puolustajan voimin. Valmennus oli myös tehnyt ketjumuutoksia tähän peliin, maalilla tänään Veeti Ahola.

Peli pyörähti vauhdikkaasti käyntiin ja reilun kahden pelatun minuutin jälkeen vastustajan pelaaja sai jäähyn ja heti kotijoukkue pääsi yv:tä pelaamaan. Ylivoima tuotti tulosta ja ajassa 2:41 Oliver Teppo iski maalin Nuutti Ylitalon ja Jesse Palolan syötöistä. Maalipaikkoja saatiin luotua tämänkin jälkeen, mutta kiekkoa ei saatu verkon perälle asti. Vastustaja sen sijaan iski kymmenen minuutin kohdalla tasoituksen. Peli pyöri vuoroin omassa päässä ja vuoroijn vastustajan päässä, mutta 14 minuutin kohdalla vastustaja pääsi lyömään kiekon reppuun hienon kuvion päätteeksi ja tilanne Cobrille 1-2. Tämän jälkeen Cowboys sai vielä yhden tilaisuuden pelata yv:llä, mutta se ei tuottanut tulosta. Erä siis vastustajalle, maalivahtien torjunnat Veeti 12 kertaa ja Cobrien Juho Rantala 14 kertaa.

Toinen erä käyntiin ja tilanteita kentän molemmissa päissä. Reilu kolmen minuutin pelin jälkeen Nuutille jäähy ja länkkärit av:ta pelaamaan, alivoima kulki nyt hyvin ja vastustajan pelaaja otti väkivaltaisuus jäähyn ajassa 24:12. Tasavajaalla minuutin verran ja vielä ehti kotijoukkue pelata ylivoimaa vajaan minuutin, mutta ei ollut edes hyvä tuuri puolellaan, että olisi saatu kiekko reppuun. Tämän jälkeen peli aaltoili päästä toiseen ja maalipaikkoja oli molemmilla joukkueilla, veskarit olivat kuitenkin tänään vireessä ja maalittomana pelattiin lähes erän loppuun. Viimeisellä minuutilla Matiaksen hienon esityön ja tarkan syötön jälkeen Joona L pääsi iskemään kiekon maalin perukoille, tilanne 2-2. Torjuntoja toisessa erässä kertyi Veetille 13 ja Cobrien veskarille 11.

Kolmas erä ja jännittäviltä ja sykettä nostattavilta tilainteilta ei voinut välttyä, hieman jo näytti että jalkakin alkaa painaa, mutta Olleri iski tähän peliin toisen maalinsa ja länkkärit 3-2 johtoon kun komatta erää oli pelattu reilu kuusi minuuttia. Heti perään kotijoukkueelle jäähy ja alivoimalle, mutta tälläkin kertaa alivoima oli vahvaa ja Cobrat eivät tilannetta saaneet hyödynnettyä. Alivoiman jälkeen ei ihan saatu heti pelistä kiinni ja cobrat pääsivät runnomaan kiekon maaliin, peli jälleen tasalukemissa 3-3. Viisi minuuttia ennen pelin loppua Cowboys pääsi vielä ylivoimalle, mutta tällä kertaa se ei tuottanut tulosta. Erän viimeisillä minuuteilla oli vielä paikkoja, mutta summerin soidessa taululla tasalukemat ja pisteet jakoon.

Ennen viimeistä alkusarjan peliä Cowboysilla pisteitä 21 ja ykköspaikka on varma. Viikon päästä viimeinen peli Haapajärvellä Kiiloja vastaan.

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
C2 3 - 3
(1 - 2) (1 - 0) (1 - 1)
Cobrat
2' Maali Teppo Oliver

2' Maalisyöttö Ylitalo Nuutti

2' 2. maalisyöttö Palola Jesse

23' Jäähy: 2 min Ylitalo Nuutti

39' Maali Löytynoja Joona

39' Maalisyöttö Alatalo Matias

46' Maali Teppo Oliver

47' Jäähy: 2 min Löytynoja Joona
Lisää uutisia
Nivala Cowboys
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Liity Cowboys'in Jäseneksi
Kategoriat