Esittely
Ottelutilastot
Cowboys - PJK
2018-2019 - Cowboys Edustus - II - DIvisioona - Pohjoinen
Klo 16:00 Uikko-Areena
10
Mar

PJK Cowboysin vieraaksi lauantaina


Viikonloppuna Pyhäjoen Jokikiekko saapuu länkkäreiden vieraaksi ensi kertaa tälle kautta!

Vierasjoukkue PJK:lla on seitsemästä ottelusta kertynyt yksi voitto, sen voittaessa viime viikonloppuna Et-Pon vieraissa lukemin 2-5.

Cowboysilla hyvä vire päällä ja kolmatta perättäistä voittoa lähdetään hakemaan!

Ääntä Uikko Areenalle ja kannustetaan omat jätkät kauden ensimmäiseen kotivoittoon!

Valmentajan mietteitä tulevasta ottelusta:

"Odotan innolla tulevaa matsia ja että kyllä eilenkin mitä jäällä käytiin läpi niin hurjia pitää olla ja ei ainakaa ilmatteeksi mitään saada PJK:lta. Hyvät pohjat edellisviikolta tulevaan lauantain matsiin. Pidetään pakka kasassa ja voittoa lähdetään ehdottomasti hakemaan."

#NivalaCowboys

#Rautaliiga

#VihreetäViihdettä

#CowPJK

Cowboys antautui PJK:lle


Viime lauantain kotiottelussa vierasjoukkue Pyhäjoen Jokikiekko vei kiekkoillan herruuden nimiinsä niukin 5-6 loppulukemin (3-1 , 0-2 , 2-3).

Cowboys kokoonpanosta poissa puolustaja Ere Korkiakoski.

Ensimmäisessä erässä kotijoukkue Cowboys hallitsi aivan suvereenisti otteita kentällä kotijoukkueen tavoin ja näytti jopa hieman siltä, että vastustaja tulee väsähtämään ennen kolmatta erää, koska sen verran kovaa länkkärit latasivat ensimmäiseen erään.

Illan ensimmäisestä kihauksesta vastasi cowboys ajassa 04:05. Loistava avaus omista puolustaja Sami Meriläiseltä pystyyn keskialueelle Joonas Raudaskoskelle, josta länkkärit 3-3 hyökkäykseen. Pieni siirto keskelle Ville Peltomaalle, joka sai taiteilla kiekon komeasti rystyltä kattoon.

Noin viisi minuuttia edellisestä ja verkko heilahti jo toistamiseen. Aloitusvoitto hyökkäypäässä Paavo Laitalalta siniviivan pintaan Janne Linnalle, jonka tarkka viivalaukaus yllätti PJK maalivahti Tomi Flinkin.

Länkkäreillä oli paikat takoa vielä enemmänkin maaleja ensimmäiseen kymppiin, mutta aivan kaikki eivät kuitenkaan uponneet. Ei kuitenkaan kahta ilman kolmatta, ja erän hyvä vire sai jälleen jatkoa tasavajaalla ajassa 16:28. Kolmannessa maalissa oli jo mukana sitä kuuluisaa namuttelua, sillä sen verran mankeliin vierasjoukkue laitettiin. Suora viivainen 3-2 hyökkäys, josta Riki Korkiakoski sai napauttaa kiekon suoraan syötöstä lähes tyhjään rysään, Janne Linnan ja Paavo Laitalan esityöstä ja tulostaululle jo huokeat 3-0 lukemat.

Erittäin hyvästä erästä huolimatta vierasjoukkue pääsi kertaalleen näpäyttämään länkkäreitä erän loppuminuuteilla ylivoiman päätteeksi, kun komea rannelaukaus viivasta yllätti Cowboys maalinsuulla pelanneen Tuomas Ringin. Ensimmäiselle erätauolle Cowboysin johtaessa 3-1.

Toisessa erässä peliotteen puntit tasaantuivat ja länkkäreiden vauhdikkaan ensimmäisen erän myötä alennuttiin liikaa vastustajan vauhtiin mukaan. Toinen erä oli muutenkin vähän hajanainen ja jäähyjen värittämä puolin jos toisin.Ajassa 28:25 vierasjoukkue pääsi kaventamaan tilanteen läpiajosta 3-2 ja hetken päästä lyömään tilanteen tasoihin 2-3 hyökkäyksestä.Toiselle erätauolle tilanteessa 3-3.

Kolmannen erän alkuun länkkärit pääsivät kokeilemaan illan neljättä ylivoimaansa. Pyörityksen päätteeksi puolustaja Tuomas Takalo kilisteli kiekon tolpan kautta sisään kovan viivalaukauksen päätteeksi Atte Peräahon syöttäessä ja Cowboys jälleen johtoon 4-3. Kauaa ei kuitenkaan tilanne huojentunut, PJK:n iskiessä jo heti seuraavassa vaihdossa tilanteen tasoihin 4-4.

Sitten seurasikin Cowboys jäähyjen suma, josta vierasjoukkueelle tarjoutui paikat johtoasemaan. Tarjotut paikat eivät jääneet käyttämättä ja verkko helisi omissa peräti kahteen otteeseen peräkanaa ajassa 55:08 ja 57:19 ja PJK muutamien mustien minuuttien saattelemana 4-6 johtoon.

Periksi ei kuitenkaan annettu ja pienen aikalisän päätteeksi loppukiriä päästiin herättelemään ilman maalivahtia. Hyvä pyöritys hyökkäyspäässä ja muutama pieni kiekon siirtely ja Ville Peltomaa antoi taas rystynsä laulaa kaventaen tilanteen 5-6 Joonas Raudaskosken ja Marko Mehtälän syöttäessä puoliminuuttia ennen summerin soittoa. Loppukiri ei kuitenkaan riittäny ja pelikellostakin loppui aika PJK:n viedessä illan kamppailun nimiinsä loppulukemin 5-6.

Cowboys tehopisteet: Ville Peltomaa 2+0, Janne Linna 1+1, Joonas Raudaskoski 0+2, Paavo Laitala 0+2, Riki Korkiakoski 1+0, Tuomas Takalo 1+0 ja syöttöpisteet mieheen Marko Mehtälä, Sami Meriläinen ja Atte Peräaho.

Torjunnat: Cow Tuomas Ring 39, Tomi Flink 42

Valmentajan mietteet ottelusta:

”Viime viikonloppu meni miten meni, eka erä oltiin ytimessä. Viisikko peli hajosi ja kaveri pääsi voittamaan matsin. Harmittaa, mutta minkä sille tekkee, vähän otettiin verta nenästä, kun nöyriä olis pitänyt olla. Viisikkona hävittiin, olis varmaa riittänyt kun ensimmäisen erän tapaan olisi pidetty paketti kasassa. Putkeen pelattu niin sanotusti seitsemän helvetin hyvää erää ja nyt tuli sitten ne kaks huonompaa erää. PJK:lta ei mitään pois, mutta vähän heikohkosti vedettiin nämä kaksi. Tulevan viikonlopun Sotkamon reissuun taas sama hyvä draivi päälle. ”

Ottelu tulospalvelussa:

http://www.tilastopalvelu.fi/ih/gamereport/report/...

Ottelun maalikooste:


Ei liveseurantaa   

   

   

   
Lisää uutisia
Nivala Cowboys
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Liity Cowboys'in Jäseneksi
Kategoriat