Esittely
Ottelutilastot
LiKi - Cowboys
2018-2019 - Cowboys Edustus - II - DIvisioona - Pohjoinen
Klo 16:00 Limingan jäähalli
6
Lok

Cowboys matkaa avauspisteiden jahtiin Liminkaan


Viikko taukoa otteluista ja länkkärit käyvät kohti kauden toista taistelua. Huomenna vankkurit suunnataan Liminkaan, LiKin vieraaksi.

Viime kaudella kärkikastin joukkueisiin lukeutunut LiKi on saanut kokoonpanoonsa muutamia vahvistuksia mutta suurimmalta osin joukkueen runko on sama kuin viimekaudella. Tuleva vastustaja on aloittanut matkansa Rautaliigassa räväkästi ottaen kaksi voittoa kahdesta ensimmäisestä ottelustaan, voittaen Et-Po:n 3-4 sekä Ylivieskan jääkarhut 1-4 lukemin.

Länkkäreillä on ollut viikko taukoa peleistä ja palettia on päästy harjoittamaan ahkerasti. Lasaretin puolelta on, kuitenkin ikäviäkin uutisia viime otteluun liittyen. Hyökkäjä Perttu Tuomaala on poissa toistaiseksi murtuneen reisiluun myötä. Jalka on kuitenkin operoitu onnistuneesti ja toivotetaan Pertulle tsemit kuntoutukseen! Tulevaa ottelua silmällä pitäen myös hyökkääjät Marko Mehtälä ja Paavo Laitala poissa kokoonanosta loukkaantumisien myötä sekä puolustaja Janne Vuolaspuro poissa työkiireiden vuoksi.

Tavoitimme puhelimitse myös Cowboys-kapteeni Joonas Raudaskosken, jolta kyselimme vähän fiiliksiä kuluneesta viikosta ja tulevasta ottelusta.

" Viikko on kulunut hyvin ja tuttuun tapaan treeneissä on ollut hyvä buuki, jäällä ja kopissa sekä treenien jälkimaininkeja unohtamattakaan. Huomenna ois kova ja luisteleva porukka vastassa vieraissa, mutta pisteitä lähetään sieltä hakemaan ehottomasti. Harmillisia hommia nuo loukkaantumiset, mutta nehän ikävä kyllä kuuluu tähän lajiin ja ei auta mennäku etiäppäin! Huomenna ei muutaku Liminkaan kannustamaan niin saadaan vähän vihreetä väriä lehtereillekkin!"

Huomenna siis nokat kohti Liminkaa ja kannustamaan Cowboys voittoon! Kiekko tippuu jäähän klo 16.00!

Tulospalvelu otteluseuranta

http://www.tilastopalvelu.fi/ih/beta/tilastointi/i...

#NivalaCowboys

#Rautaliiga

#LiKiCow

#VihreetäViihdettä

LiKi parempi viime viikonloppuna maalikarkeloissa


Viime viikonloppuna edustusjoukkue matkasi kauden ensimmäiseen vierasotteluunsa Liminkaan, Limingan kiekon vieraaksi.

Cowboys pääsi otteluun mukavasti kolmella täydellä kentällisellä, vaikkakin lasaretin puolella on jokseenkin lievää tungosta. Poissa kokoonpanosta Perttu Tuomaala, Paavo, Laitala, Marko Mehtälä, Janne Vuolaspuro, Joonas Raudaskoski, Ville Isoniemi sekä Riku Kaattari

Toissa viikonlopun YJK ottelun tapaan taas nähtiin kunnon maalikarkelot peräti yhteensä 14 maalin merkeissä ja erikoistilanne pelaaminen oli myös jälleen isossa roolissa hurjien jäähymäärien myötä. Kotijoukkue vei kuitenkin pitemmän korren maalitaistelussa loppulukemin 8-6.

Cowboysin illan pistelinkona toimi hyökkääjä Antti Eskola merkauttaen tehot 1+4. Hyökkääjäk Mika Saarimaalle ottelu oli 200 divariottelu ja mies napautti pikku musta peräti kolmeen otteeseen verkon perukoille ottelun tiimellyksessä.

Cowboys tehopisteet: Antti Eskola 1+4, Mika Saarimaa 3+0, Esa Kukkola 0+3, Keskisarja 1+0, Kivioja 1+0 ja syöttöpisteet mieheen Juola, Takalo, Rättyä ja Peltomaa.

Torjunnat: COW Asla Ohtamaa 36, LiKi Hannu Halonen 34.


Valmentajan mietteitä ottelusta:

"Kaveri oli tehokas ylivoimalla kotona, jäähyjä tuli kohtuullisen paljon ja saivat otteen pelistä. Pitää seuraavaan peliin laittaa alivoimat kuntoon ja iskuun ja jäähyttömyys nolliin. Tietenkin olihan se kova vauhtinen peli niinkun Liminkaa vastaan ruukka ollakkin. Toki pelattiin hyvästi ittellemme, mutta ei tällä kertaa riittänyt."Ei liveseurantaa   

   

   

   
Lisää uutisia
Nivala Cowboys
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Liity Cowboys'in Jäseneksi
Kategoriat