Esittely
Ottelutilastot
Jukurit - Cowboys C
2017-2018 - C1-02 - C-Mestis
Klo 15:00 Mikkeli
24
Hel

Taisteluvoitto Jukureista Mikkelissä


Cowboys C-junnujen pitkä ja värikäs päivä päättyi riemukkaisiin tunnelmiin, kun joukkue otti voiton rankkarikisan päätteeksi Mikkelin Jukureista luvuin 4-5 Mikkelin Ikioma Areenalla. Päivä alkoi hyytävissä tunnelmissa mittarin näyttäessä aamuvarhaisella Nivalan hallin pihalla -30 asteen lukemia. Bussi oli jäätynyt alkuunsa eikä inahtanutkaan. Eipä auttanut kuin pikakomennuksella pakata pojat ja kamat henkilöautoihin, sillä varabussia ei ollut aikaa odotella. Kauden pisin pelireissu alkoi ja autojen nokat suunnattiin nenät huurussa kohti Mikkeliä.

Perille päästiin aikataulussa ja ilman suuria kommelluksia. Tosin pelin alku hieman viivästyi, kun Ikioma Areenan jääkone hyytyi sekin alkuunsa. Noh Mikkelissä oli asiat järjestetty hyvin ja varakone löytyi heti ja peli saatiin alkuun komeassa Mikkelin jääurheilukeskuksessa.

Avauserässä Cowboys joutui alivoimalle heti kättelyssä, mutta selvitti sen hienosti ja Johannes Oja pääsi alivoiman lopuksi sivaltamaan härkälauman johtoon. Enempää osumia ei avauserässä nähty, vaikka Cowboys erää hienokseltaan hallitsi.

Toisen erän alkuun Cowboys taas alivoimalle ja Jukurit onnistui tasoittamaan ylivoimalla tilanteeksi 1-1. Minuutti eteenpäin ja Perttu Harjula täräytti verkot tötterölle ja Cowboysin 1-2 johtoon. Erän puolivälissä Jukureiden mailat viuhuivat siihen tahtiin, että jäähypenkki kutsui ja Cowboys sai kahden miehen ylivoiman. Ylivoima tuotti tulosta ja Miska Vilppola siirsi härkälauman 1-3 johtoon. Tilanne vaikutti hyvältä ja Cowboys oli karkaamassa isänniltä. Mutta niin vain Jukurit onnistuivat erän lopussa kahdesti ja tasoittivat taukolukemiksi 3-3.

Kolmanteen erään Cowboys tuli ryminällä ja siirtyi minuutin pelin jälkeen 3-4 johtoon Elias Ojan osumalla. Jukurit ei antanut periksi ja tuli erän puolivälissä väkisin tasoihin. Erän lopussa Cowboysilla oli paikkansa ratkaista peli, mutta Jukurit kesti. Edessä oli viiden minuutin jatkoaika. Cowboys painoi päälle kuin herhiläinen koko jatkoajan ja loi mainioita paikkoja. Vain Jukureiden mainio veskari Tom Turkulainen piti isäntiä pystyssä ottamalla tukun gamesavereita. Jukureille jatkoajalta viisi torjuntaa ja Cowboysille nolla. Mutta maaleja molemmille myös nolla ja näin mentiin voittolaukauskilpailuun.

Rankkarit aloitti Cowboys ja Perttu Harjula tinttasi Jukuriveskarin varusteiden kautta laatan pussiin. Cowboysin maalinsuulla Joni Hietala puolestaan nappasi hienon kopin Jukurirankkarista. Toisena ampujana Cowboysilla Jere Vähäsalo, joka iski lähes identtisen maalin kuin Harjula edellä. Jukuriveskarilta löytyi ratkaisevalla hetkellä aukko ja härkälauma hyödynsi tilanteen. Cowboys maalilla Joni Hietala oli rankkarikisassa muuri johon törmäsi Jukurien toinenkin laukoja. Kolmatta laukojaa ei enää tarvittu ja voitto lähti Nivalaan kaupunkicowboyiden mukaan 4-5 lukemin.

Hieno taisteluvoitto vajaamiehiseltä ja flunssan runtelemalta härkälaumalta. Pelin jälkeen vielä makaroonilååda napaan Mikkelin hienon urheilukeskuksen syövereissä ja autojen keulat kohti Savonlinnaa. Sunnuntaina kohdataan taas uusi tuttavuus eli SaPKo. Tulossa taas tiukka peli. Ja onneksi autot on hotellin lämpimässä parkkihallissa niin päästään varmasti liikkeelle aamulla!

Torjunnat ottelussa: Cowboys Joni Hietala 34 ja Jukurit Tom Turkulainen 49.

Ilkka Peltola

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
Jukurit 4 - 5 VL
(0 - 1) (3 - 2) (1 - 1) (0 - 0) (0 - 1)
C
3' Jäähy: 2 min Nimi

5' Maali Oja Johannes

5' Maalisyöttö Aarrevaara Anton

15' Jäähy: 2 min Nimi

22' Jäähy: 2 min Nimi

24' Maali Nimi

24' Maalisyöttö Nimi

24' 2. maalisyöttö Nimi

26' Jäähy: 2 min Pirinen Elmeri

28' Maali Nimi

28' Maalisyöttö Nimi

28' 2. maalisyöttö Nimi

38' Jäähy: 2 min Nimi

41' Maali Oja Elias

41' Maalisyöttö Nimi

51' Jäähy: 2 min Nimi

65' Maali Nimi
Lisää uutisia
Nivala Cowboys
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
 
Liity Cowboys'in Jäseneksi
Kategoriat