Esittely
Ottelutilastot
KKP Kiiminki - Cowboys D2
2017-2018 - D2-05 - Jatkosarja D2 A
Klo 14:00 Jääli
10
Maa

D2 Länkkärit suuntaa Jääliin


Lauantaina Länkkäreiden vankkurit suuntaa kohti Jääliä KKP:n vieraaksi. Takana parinviikon pelitauko ja hiihtoloma. Hiihtolomalla osa pelaajista on lomailleet ja jääaika jäänyt vähälle, näkyykö se pelaajien ottelissa hyvällä vai pahalla?
Edeltävä kohtaaminen Kiimingin poikien kanssa päättyi 5-6 KKP:n voittoon. Nyt ei ole vara hävitä jos haluaa saada Final Four tapahtuman Nivalaan kuun loppupuolella. Sarjassa tilanne on todella tiukka, Cowboys on nyt toisena yhden pisteen YJK:ta perässä, toki heillä on yksi peli enempi pelattuna. KKP on taasen pisteen perässä samoin yhden pelin enempi pelanneena.

Tuikka ja merkittävä peli edessä, Cowboys tarvitsee nyt kannustusta eli suunnatkaapa Jäälin lauantaiksi kannustamaan Cowboys voittoon,Ottelu alkaa kello 14.00

Heleppua ku heinän teko helteellä - Pisteet Kiimingistä Nivalaan


Ei ottelu kuitenkaan noin helppo ollut kuin otsikossa mainitaan. Heinänteko ainakin entisillä menetelmillä oli hikistä puuhaa ja vaati yhteistyötä. Ja sitä Cowboysilta nähtiin. Alku Jäälihallissa oli tasainen, vaikka Laakkosen Tommi avasikin maalihanat jo 35 sekunnin pelin jälkeen Vanessa Viitalan mainiosta esityöstä.
Kotijoukkue tuli tasoihin muutaman minuutin kuluttua, mutta ottelun painopiste kääntyi selkeästi kiiminkiläispäätyyn. KKP:n hyökkäykset päättyivät useasti kaukolaukauksiin, jotka kilpistyivät laskettelurinteessä huippukunnon peliin hioneen Eemil Hannulan varmoihin torjuntoihin.
Länkkärit jaksoivat hyvällä asenteella ja yhteispelillä jauhaa kärsivällisesti kiekkoa hyökkäyspäätyyn. Ratkaisun siemen voitolle iskettiin vajaassa kahdessa minuutissa. Ensin Jesse Jylhä-Ollila napautti Niklas Erhamon maalintekoyrityksen verkon perille. Seuraavassa vaihdossa Tommi Laakkonen sai ketsuppipullonsa auki ja iski 1-3. KKP vastasi aikalisällä, mutta sekään ei auttanut. Jesse Rautaoja pisti seuraavassa vaihdossa kiekon lähes tyhjiin Jesse Jylhä-Ollilan oivasta syötöstä.
Avauserä purkitettiin 1-4 lukemissa.
Toinen erä jaksettiin painaa samalla tempolla. Laakkonen-Viitala, Viitala-Erhamo ja Laakkonen-Viitala nakuttavat komeilla yhdistelmillä tilanteen 1-7:ään. Kakkossyötöt olivat tuomarikaksikolla jostain syystä tiukassa, vaikka useat maaleista tuli nättien sommitelmien tai pakkien tarkkojen avausten jälkeen. Lopussa KKP pääsi vielä maalin makuun, joten lopputulos oli 2-7. Sisupelaajaksi valittiin neljä kihausta laukonut Tommi Laakkonen. Täytyy kuitenkin sanoa, että kyseessä oli koko joukkueen mainio kamppailu.
Kauden viimeinen sarjaottelu pelataan lauantaina RJK:ta vastaan kotibaanalla. Sen jälkeen voidaan aloittaa valmistautuminen Final Fouriin.

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
KKP Kiiminki 2 - 7
(1 - 4) (1 - 3) ( - )
D2
0' Maali Laakkonen Tommi

0' Maalisyöttö Viitala Vanessa

9' Jäähy: 2 min Laakkonen Tommi

16' Maali Jylhä-Ollila Jesse

16' Maalisyöttö Erhamo Niklas

17' Maali Laakkonen Tommi

17' Maalisyöttö Viitala Vanessa

18' Maali Rautaoja Jesse

18' Maalisyöttö Jylhä-Ollila Jesse

29' Maali Laakkonen Tommi

29' Maalisyöttö Viitala Vanessa

41' Maali Viitala Vanessa

41' Maalisyöttö Erhamo Niklas

42' Maali Laakkonen Tommi

42' Maalisyöttö Viitala Vanessa
Lisää uutisia
Nivala Cowboys
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Liity Cowboys'in Jäseneksi
Kategoriat