Esittely
Ottelutilastot
Cowboys D2 - KKP Kiiminki
2017-2018 - D2-05 - Aluesarja D2AA
Klo 17:45 Uikko Areena
11
Hel

Sarja etenee, pelit paranee


Jatkosarja alkaa olemaan puolessa välissä, tähän asti on mennyt kyllä moitteetta, voitosta voittoon. Sunnuntai-iltana otetaan mittaa Kiimingin Kiekkopojista. Kiimingillä on kolme joukkuetta D2 ikäluokassa, AAA,AA ja A tasoiset. KKP oli loppiaisena Nivalassa veikon kone turnausessa mukana ja sijoittuivat ykköseksi ja viidenneksi, toki nämä kaksi joukketta oli kasattu näistä kolmesta porukasta. Pelasimme silloin KKP punaista joukketta vastaa, KKP oli parempi, tämä punainen joukkue voitti koko turnauksen. Nyt ei oikein tiedetä minkä tasoinen joukkue Nivalaan matkaa kun AAA ja AA joukkueilla on pelit lauantaina ja A joukkueella sunnuntaina eli tuleeko sekoitelma joukkue kaikista kolmesta sarjasta. Sepä nähdään sunnuntaina klo 17.45 kun kiekko tippuu Uikko Areenan jäähän.

Tervetuloa kannustamaan ja viihtymään hallille!!!

Ei voi mitään, KKP oli parempi


Sunnuntai-iltana klo 18 aikaan pelattiin jatkosarjan kuuden ottelu, tälläkertaa vastaan luisteli Kiimingin kiekko-pojat. Ottelun alku viivästyi melkein 20 minuttia, teknisten ongelmien ja aikaisempien pelien johdosta.
Pelaamaan kuin päästiin viimein niin huomattiin heti ettei tule helppo matsi, KKP oli todella lennokkaalla luistimella liikenteessä, Cowboys kumminkin onnistui tekemaan kaksi ensimmäistä maalia, toisen tasakentällisin ja toisen ylivoimalla. KKP ei antanut periksi ja hivuttautui kokoajan lähemmäs ja lähemmäs ja ennen ensimmäisen erän päättymistä oltiinkin tasatilanteessa 3.

Toisen erän maalinteon aloitti taas Cowboys, KKP kumminkin tasoitti pelin. KKP alkoi muutenkin hallita peliä enempi ja enempi, Cowboysin pakka alkoi seota. Cowboys onnistui kumminkin tekemään taas sen johtomaalin mutta tätäkään riemua ei kestänyt kuin 9 sekuntia, KKP oli taas tasoissa. Vaikka KKP otti itselleen erän loppupuolelle 3 kaksiminuuttista Cowboys ei onnistunut enään maalisaldoaan kasvattamaan, KKP sen sijaan jäähyjen välissä teki kuudennen maalinsa ja vei ottelun nimiinsä.
Näin ollen länkkäreiden 6.ottelun mittainen voittoputki poikki.

Ensi lauantaina jatketaan kivenkovaa PyPoa vastaan. Siinä ottelussa ratkotaan sarjan piikkipaikka. Sarjassa olemme pelanneet yhtämonta ottelua, sarjapisteet ovat tasan, PyPon maaliero on vain 2 pistettä parempi.

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
D2 5 - 6
(3 - 3) (2 - 3) ( - )
KKP Kiiminki
4' Maali Jylhä-Ollila Jesse

10' Maali Teppo Oliver

10' Maalisyöttö Säily Niko

17' Maali Säily Niko

17' Maalisyöttö Ylitalo Nuutti

21' Jäähy: 2 min Jylhä-Ollila Jesse

27' Maali Kaarlela Eeli

34' Maali Kaarlela Eeli

34' Maalisyöttö Laakkonen Tommi
Lisää uutisia
Nivala Cowboys
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Liity Cowboys'in Jäseneksi
Kategoriat