Esittely
Ottelutilastot
Cowboys NiceHockey - APV
2017-2018 - Cowboys NiceHockey - Naisten Suomi-sarja
Klo 12:30 Uikko Areena
14
Tam

Suomi-sarjan kotiavaus


Voitokkaasti viime viikonloppuna sarjan avanneet NiceHockey ja APV Alavudelta iskevät yhteen sunnuntaina Uikko-areenalla. Syksyn Mestis-karsinnassa APV voittti molemmat ottelut, joten NiceHockeyn on nyt kaivettava esille parasta osaamistaan. APV:n kokoonpano on vaihdellut vieraspeleissä hyvinki suuresti ja pelin taso on heitellyt. Parhaimmillaan syksyllä APV esitti Mestikseen pääseiden joukkueiden tasoista peliä, mutta heikoimmillaan hävisi sarjajumbollekin.

Kuumimmat kysymykset sunnuntain peliin:

Vaikuttaako Jokilaaksoissa jylläävä flunssa-aalto kotijoukkueen kokoonpanoon?

Jyllääkö sama tauti Etelä-Pohjanmaallakin?

Löytyykö NiceHockeystä korvaaja Moona Keskisarjalle, joka iski avauskierroksella kaksi maalia, mutta on nyt poikien matkassa Kajaanissa?

Kuka on sunnuntaina APV:n maalilla? Syksyn aikana vierailija käytti neljää eri maalivahtia.

Kumpi on sunnuntaina torjuntavuorossa NiceHockeyn maalilla? Tiia vai Sari?

Toimiiko NiceHockeyn hyökkäyspeli paremmin kuin edellisessä kohtaamisessa?

Jatkuuko comebackin tehneen Ellun maalivire?

Laulaako Jukka K. tämänkin APV-pelin aluksi? Viimeksi startattiin Maamme-laululla.

Tule kannustamaan NiceHockey sarjakärkeen. Ottelu alkaa klo 12.30.
Tuttu juttu APV:tä vastaan


"Upea maalivahtipeli, hyvä keskustan puolustaminen ja täydellinen alivoimapelikään ei riitä ottelun voittoon ellei itse kykyne viimeistelemään hyvistäkään paikoista", kertoo otteluraportti edellisestä APV:n vierailusta. Sitaatti kuvaa täysin myös tämän päivän peliä.

APV oli läpi ottelun hienokseltaan niskan päällä ja vei peliä, mutta sisukkaasti taistellut kotijoukkue roikkui sitkeästi pelissä mukana. Ottelun yhdeksi kulminaatiopisteeksi muodostui vieraille vihelletty ottleurangaistus: seuranneen viiden minuutin ylivoiman aikana kotijoukkue ei saanut ylivoimapeliä pyörimään. Ylivoimapelissä näkyi yleensä viivassa peliä normaalisti pyörittävien Mari Pääkön ja Marjaana Kinnusen puuttuminen kokoonpanosta, vaikka paras maalintekopaikka saatiinkin viivalaukaksesta ja sen jälkitilanteesta. Kaiken huipuksi APV pääsi karkaamaan aloitusvoiton jälkeisellä siniviivapommilla kahden maalin karkumatkalle. Vieraiden siniviivatykit lauloivatkin ottelussa karua kieltään: kaikki maalit jysäytettiin upeilla kaukolaukauksilla.

Tappiosta huolimatta ilon aiheitakin kotijoukkueen pelistä löytyi: maalivahtipeli oli erinomaista, myös maalin edustan puolustaminen erityisesti kahdessa viimeisessä erässä oli hyvää,taistelutahto ei hiipunut missään vaiheessa ja ensimmäisen kerran NiceHockey-paidan päälleen pukenut Vanessa Viitala esiintyi edukseen. Parannettavaa jäi erityisesti koko viisikon yhteistyöhön hyökkäyspelaamisessa, myös agressiivisesta pelaamisesta APV antoi oppitunnin kotijoukkueelle.

Tiia Isokäännälle NiceHockey-maalilla 44 torjuntaa ja APV:n Kiia-Klarika Suomalaiselle 21 torjuntaa. Molemmista joukkueista palkittiin maalivahti.

Elina Haikola jakoi Möllin Emilia Pekkariselle palkinnoksi erityisesti upeasta taistelusta kahden pelaajan alivoimalla.

Seuraava kotipeli on sunnuntaina 21. tammikuuta klo 19. Vastaan luistelee Ylivieskan Jääkarhut.

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
NiceHockey 0 - 3
(0 - 1) (0 - 1) (0 - 1)
APV
4' Jäähy: 2 min Nimi

16' Jäähy: 2 min Hosionaho Sonja

17' Jäähy: 2 min Nimi

19' Jäähy: 2 min Hosionaho Sonja

59' Jäähy: 2 min Nimi
Lisää uutisia
Nivala Cowboys
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Liity Cowboys'in Jäseneksi
Kategoriat