Esittely
Ottelutilastot
Cowboys - TIHC
2017-2018 - Cowboys Edustus - II DIVISIOONA POHJOINEN
Klo 16:00 Uikko Areena
21
Tam

Sunnuntaiset maalijuhlat


Edustusjoukkueen toinen perättäinen tuplapeliviikonloppu sai sinettinsä sunnuntaina, Tornion IHC:n saapuessa vieraaksi Uikko areenalle. B-junioreista mukana Jaakko Tuomaala sekä Uki Vierimaa. Joukkueet kohtasivat nyt kolmannen kerran tälle kaudelle. Syyskaudella molemmat kohtaamiset menivät torniolaisten nimiin lukemin (5-7) ja (8-7ja.)

Ottelu tarjosi maaleja yli kolmesataapäiselle yleisölle koko rahan edestä, sillä verkko heilu ottelun aikana peräti 16 kertaa.

Ottelun maalihanat avasi ensimmäisessä erässä cowboys. Mika Saarimaa sai ladata suoraan syötöstä verkot tötterölle ajassa 02:37, Ville Peltomaan ja Joonas Raudaskosken syöttäessä. Avausmaalista ehti kulua kuitenkin vain minuutti, kun torniolaiset pääsivät tasoittamaan tilanteeksi 1-1. Ensimmäisessä erässä näkyi selkeästi, että molempien joukkueiden eiliset pelit vielä vähän painavat eikä vauhtia oikein tuntunut löytyvän kummaltakaan, mutta onneksi maalinteko sentään luisti. Mika Saarimaa huomasi siniviivan pinnasta ketjukaverinsa Ville Peltomaan ja cowboys 2-2 hyökkäykseen. Peltomaalta muutama sulava liike ja tuttuun tapaan, kiekko puikoista sisään ja taululle 2-1 lukemat. Sama kaksikko jatkoi maalitehtailua, muutaman minuutin päästä. Oman alueen blokista kimmonnut kiekko valui TIHC alueelle, johon nopeasti reagoinut Ville Peltomaa kerkesi ja maalin eteen aivan vapaaksi unohtunut Mika Saarimaa sai viimeistellä jo erän toisen maalinsa Peltomaan tarjoillessa. Kolmas maali oli torniolaisille liikaa ja maalivahti laitettiin vaihtoon. Ensimmäinen erä ei enempää maaleja tarjonnut ja erätauolle cowboysin johtaessa jo 3-1.

Toisessa erässä länkkärimiehistö jatkoi siitä mihin jäätiin . Ensin ajassa 20:55 Antti Eskola upotti kovan rannelaukauksensa TIHC:in maalin perukoille. Hetkeä myöhemmin otettiin jo kiekkoa talteen puolustaja Henri Keskisarjan maalatessa ensimmäisen maalinsa II-divisioona tasolla komean laukauksen päätteeksi, Mikael Juolan syöttäessä. Cowboys johtoasemaan jo turvallisin 5-1 lukemin. Torniolaiset olivat kuitenkin eri mieltä ottelun tilanteesta ja ottivat ohjat käsiinsä tekemällä peräti kolme maalia 2 minuuttiin länkkärin ontuessa ja sortuessa karmaiseviin virheisiin. Ajassa 28:46 länkkärit aikalisä ja taululla lukemat 5-4. Aikalisän jälkeen torniolaisilla oli saumat jo tasoittaakin peli cowboysin kärsiessä kaksi minuuttisesta, mutta cowboys hyökkääjä Riki Korkiakoski oli asiasta eri mieltä. Hyvä kiekon riisto alivoimalla viivasta ja cowboys 2-1 hyökkäykseen, josta Korkiakosken tarkka rannelaukaus helähti maalin perukoille ja siivitteli länkkärit jälleen kahden maalin johtoasemaan. Toisen erän maalit menivät tasan 3-3 ja erätauolle lukemissa 6-4.

Kolmannen erän alku ei tarjonnut aivan samanlaista maalijuhlaa kuin toisessa erässä. Cowboys selvitti erän alussa yhden alivoiman, Mikko Myllylän pitäessä cowboys veräjänsuun puhtaana. Ajassa 47:05 TIHC pääsi kuitenkin jälleen maalin päähän, komean yksilösuorituksen päätteeksi.

Cowboysin ketsuppipullossa, kuitenkin riitti vielä tavaraa ja seuraavat kolme rysää olivatkin länkkäreiden käsialaa. Pelikello näytti aikaa 49:55, kun Janne Rättyän laukaus viivasta ohjautui maskissa olleen Mika Saarimaan jaloista yllättäen torniolais-maalivahdin. Saarimaalle illan kolmas maali ja cowboys 7-5 johtoon. Seuraavaksi maaliverkkoa heilutti illan toisellaan Antti Eskola 3-1 hyökkäyksen päätteksi, Sami Meriläisen syöttäessä. Sitten kerättiin taas kiekkoa talteen ja laitettiin nimeä lehteen, kun oli cowboys-hyökkäjä Riku Kaattarin vuoro napauttaa ensimmäinen II-divisioona maali ja jälleen 3-1 hyökkäyksen päätteeksi. Kolme nopeaa maalia näyttivät syöneen torniolaisten pelihalut aivan täysin ja loppu erä olikin sitten vain pelailua. Cowboysille maalit eivät, kuitenkaan riittänyt. Ajassa 59.10 Antti Eskola täräytti illan kolmannensa ylivoimakuvion päätteeksi, Matias Korkiakosken ja Janne Rättyän syöttäessä. TIHC pääsi kuitenkin vielä erän loppuhetkillä kaventamaan tilanteen 10-6, mutta se oli laihaa lohtua se ja cowboys korjasi kolme pistettä itselleen maalijuhlien päätyttyä.

Vaikka ottelu ei pelillisesti ollut sitä parasta, niin onnistumia tuli laajalla rintamalla mikä on tietenkin hyvä jatkonkin kannalta. Ja ennen kaikkea taisteltiin taas ne tärkeät kolme pistettä! Ensi viikonloppuna otetaankin sitten revanssia, kun länkkärit matkaa Tornioon!

Tehopisteet:

Eskola (3+1), Saarimaa (3+1, Korkiakoski.R (1+2), Peltomaa (1+2), Rättyä (0+2), Meriläinen (0+2), Raudaskoski (0+2), Kaattari (1+0), Keskisarja (1+0) ja syöttöpisteet mieheen Juola ja Korkiakoski.M

Torjunnat: Cow Myllylä 39, TIHC Mehtälä 5 ja Vilppu 38

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
10 - 6
(3 - 1) (3 - 3) (4 - 2)
TIHC
Lisää uutisia
Nivala Cowboys
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
 
Liity Cowboys'in Jäseneksi
Kategoriat