Esittely
Ottelutilastot
Cowboys - LiKi
2017-2018 - Cowboys Edustus - II DIVISIOONA POHJOINEN
Klo 18:00 Uikko Areena
14
Tam

Cowboys kohtaa sarjakärki LiKi:n


Tuplapeliviikonloppu saa jatkoa huomenna, kun sarjakärki Limingan Kiekko saapuu länkkäreiden vieraaksi.

Cowboys ja LiKi ovat kohdanneet tällä kaudella jo kolmeen otteeseen, joista liminkalaiset ovat vieneet joka kerta pidemmän korren. Ensimmäiset kaksi kohtaamisista olivat vain yhden maalin tappioita. Kolmannen kohtaamisen LiKi vei selkein numeroin 7-1.

Molemmilla joukkeilla on tuplapeliviikonloppu käynnissä, joten kummallakaan ei ole tasoitusta huomiseen peliin lähdettäessä. Tämän päivän otteluista cowboys taisteli jatkoaika voiton Rebelsistä lukemin 5-4 ja huominen vierailija LiKi niin ikään voiton kotona YJK:ta vastaan lukemin 6-2.

Tämän päivän Rebels pelissä cowboys huokui itseluottamusta ja pelaaminen oli joka osa-alueella piirua vaille, sitä parasta länkkäriä. Mikäli länkkärimiehistö saa ladattua samanlaisen vireen huomiseen kamppailuun niin tulemme varmasti näkemään tiukan ja vauhdikkaan ottelun.

Ottelua isännöi Nivalan S-market. Kiekko tippuu jäähän klo 18.00!Cowboys kaatoi sarjakärki LiKi:n


Tuplapeliviikonlopun toinen osa pelattiin sunnuntaina sarjakärki Limingan Kiekon saapuessa länkkärilauman vieraaksi. Molemmilla joukkueilla tuplapeliviikonloppu, joten kummallakaan ei tasoitusta siltä osin ollut. Cowboys lähti otteluun lähes samalla kokoonpanolla kuin lauantaina, maalinsuulle vaihtui maalivahti Tuomas Ring.

Ensimmäinen erä oli jo vauhdikasta ja fyysistä kiekkoa, niin kuin näiden kahden joukkueen välillä on yleensä ollutkin. Ottelun avausmaalia ei tarvinnut kauan jännittää vaan se nähtiin jo reilu kahden peliminuutin kohdalla, vierasjoukkue LiKin toimesta. LiKi-puolustajan laukoma laukaus viivasta muutti hieman suuntaa hyökkääjän jaloista ja kiekko löysi tiensä cowboymaalin perukoille. Maalin jälkeen LiKi pääsi hetkellisesti niin sanotusti kuskinpaikalle ja cowboys joutui sortumaa erän ainokaiseen jäähyynsä. Liminkalaisten ensimmäinen ylivoima jäi onneksi todella vaisuksi ja cowboys sai tapettua helpon kaksi minuuttisen ongelmitta. Cowboyskin pääsi kokeilemaan illan ensimmäistä ylivoimaansa ajassa 17:39. Länkkäriylivoima ei kuitenkaan saanut upotettua kiekkoa maalinperukoille, hyvästä pyörityksestä huolimatta ja näin erätauolle lähdettiin 0-1 tilanteessa. Ensimmäisen erän laukaukset LiKin hyväksi 17-7.

Toisessä erässä nähtiin sisuuntunut länkkärilauma ja tasoitusmaalia haettiin vimmatusti heti erän alusta alkaen. Ajassa 25:52 liminkalaiset pääsivät kuitenkin jokseenkin helposti tulleen jäähyn myötä kokeilemaan illan toista ylivoimaansa. LiKi-hyökkääjän kova rannelaukaus, yllätti hyvin pelanneen cowboymaalivahti Tuomas Ringin ja LiKi siirtyi jo 0-2 johtoon. Cowboys ei tästä kuitenkaan lamaantunut vaan töitä painettiin kahta kauheammin. Maalintekopaikkojakin oli tarjolla, mutta kiekkoa ei vaan millään tahtonut löytää tietään maalin. Toisessä erässä kotijoukkue oli selkeästi parempi vaikkakin maalihanat jäi aukaisematta. Toiselle erätauolle tilanteessa 0-2.

Kolmannessa erässä jatketiin siitä mihin toisessa erässä jäätiin. Kova työ palkittiin ja LiKi joutui huitomisesta kahden minuutin istunolle ja länkkärilauma pääsi kokeilemaan illan kolmatta ylivoimaansa. Kaksikymmentä sekuntia ennen ylivoiman loppumista cowboys- hyökkääjä Matias Korkiakoski nousi maalin takaa ja rikkoi cowboysin kuparisen ujuttamalla kiekon längistä maalin perukoille ja tilanteeksi 1-2. Kauan ei ensimmäisestä länkkärimaalista ehtintyt kuitenkaan kulua, kun jo toista tuleman piti. Joonas Raudaskosken ja Mika Saarimaan erinomainen karvaus hyökkäyspäässä palkittiin ja nopea reagointi löysi maalin edestä Ville Peltomaan, joka sai kunnian täräyttää kiekon yläpeltiin viimeistellen 2-2 lukemat sekä myös kauden kolmannen kymmenennen tehopisteensä. Cowboys otti pelin täysin omiin käsiinsä nuiden kahden maalin jälkeen, eikä liminkalaisten hyökkäykseen lähdöt kantaneet keskiympyrää pidemmälle. Reilu kolme minuuttia ehti kulua edellisestä osumasta, kun Ville Peltomaa huudatti jälleen yleisöä komean laukauksen päätteeksi ja vei länkkärit 3-2 johtoon. Liminka pääsi kokeilemaan tasoitusta vielä hetken päästä ylivoimalla ja ilman maalivahtiakin, mutta siinä kuitenkaan onnistumatta. Cowboys pelasi päättäväisesti ja nöyrästi ottelun loppuun asti ja kolme pistettä jäivät ansaitusti Nivalaan.

Cowboysilta selkeästi kauden paras ottelu. Koko ottelun läpi nöyrää ja fiksua pelaamista sekä uskottiin omaan tekemiseen loppuun asti. Kiitos yleisölle, teitä oli viikonloppuna paikalla yhteensä komeat 594 silmäparia!

Lauantaina jatketaan Sotkamossa ja sunnuntaina taas kotona Nivalassa, TIHC:tä vastaan!

Cowboys palkittu: Ville Peltomaa

Tehopisteet: Peltomaa (2+0), Korkiakoski.M (1+0) ja syöttöpisteet mieheen Korkiakoski.R, Raudaskoski ja Saarimaa

Torjunnat: Cow Ring 35 ja LiKi Halonen 35

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
3 - 2
(0 - 1) (0 - 1) (3 - 0)
LiKi
Lisää uutisia
Nivala Cowboys
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Liity Cowboys'in Jäseneksi
Kategoriat