Esittely
Ottelutilastot
YJK - Cowboys NiceHockey
2017-2018 - Cowboys NiceHockey - Naisten Mestis karsinta, lohko 1
Klo 12:15 Ylivieska
9
Jou

Voitolla pikkujouluun


Vuotavaa nenää, kovaa yskää, rannevammaa, mahatautia, polvivammaa ja illalla pikkujoulut - siinäpä lähtökohdat sarjan päätöspeliin ja paikalliskamppailuun jääkarhuluolassa. YJK:llakin oli omat haasteensa kokoonpanon suhteen. Näistä lähtökohdista paikallisottelusta ei muodostunutkaan odotetun kiihkeä vääntö pisteistä. Pitkästä toipilaslistasta huolimatta NiceHockey sai kentälle lähes kaikki pelaajat ja näyttikin selkeästi kaapin paikan Jääkarhuille. Pienehköistä 0-5 -voittolukemista ja hieman huolimattomasta pelaamisesta huolimatta ottelu oli varsin yksipuolinen näytös: maalivahtien torjunnat NiceHockey Sari Pipinen 16, joista ensimmäisessä erässä 9, ja YJK:n Virve Anttila 55.

Alkutahdit NiceHockey-voittolle avauserässä iskevät Viívi Turunen ja Anu Lauri. Molemmat tekivät ensimmäisen maalinsa NiceHockey-paidassa. Ensimmäisen erän alkupuoliskolla YJK oli vielä pelissä kohtuullisesti mukana kiitos kahden ylivoimansa, mutta todellista uhkaa heidän hyökkäyspelinsä ei NiceHockey-maalille saanut aikaiseksi tässäkään vaiheessa.

Toiseen erään vierailija tiivisti puolustuspelaamistaan ja paransi syöttötyöskentelyään, joten kiekko oli suurimman osan ajasta YJK-päädyssä ja NiceHockeyn hallinnassa. YJK-puolustus ja mainiosti torjunut Virve Anttila pitivät kuitenkin pintansa ja ainoastaan Emilia Pekkarinen onnistui maalinteossa ohjatessaan Marjo Silverin viivalaukauksen verkkoon.

Kolmas erä oli toisinto kakkoserästä. NiceHockeyn heikko ylivoimapeli ja Anttilan hyvät torjunnat pitivät numerot 0-3:ssa aina viime minuuteille saakka. Erän jälkimmäisellä puoliskolla Emilia Pääkkö iski limpun verkkoon kahteen kertaan hyvin pelatuista maalipaikoista.

Erityinen ilonaihe pelissä oli mainiosti toiminut alivoimapeli. Alivoimienkin aikana kiekko pyöri itsepintaisesti YJK-päädyssä av-hyökkääjien järkevän kiekollisen pelaamisen ansioista. Saman tsemppi ja taistelu kun siirretään vielä yv-pelaamiseen niin erikoistilannepelaaminen on hyvässä kuosissa.

NiceHockeyn osalta karsintasarja on saateltu päätökseen. Kolmetoista sarjapistettä riittivät toiseksi viimeiseen sijaan,mutta kaikkien Suomi-sarjaan jäävät joukkueiden kanssa on pystytty tasapäiseen peliin, joten lopputalvelle lienee tulossa tasasia otteluita. Suomi-sarja starttaa loppiaisena.

NiceHockey-tehot: Emilia Pekkarinen 1+2, Emilia Pääkkö 2+0, Moona Keskisarja 0+2, Anu Lauri ja Viivi Turunen 1+0, Sonja Hosionaho, Roosa Marjoniemi ja Marjo Silver 0+1.

Pyttykerho palkitsi Emilia Pekkarisen ja Möllin pokkasi Emilia Pääkkö,

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
YJK 0 - 5
(0 - 2) (0 - 1) (0 - 2)
NiceHockey
4' Jäähy: 2 min Juola Jenni

5' Jäähy: 2 min Hosionaho Sonja

13' Maali Turunen Viivi

13' Maalisyöttö Marjoniemi Roosa

13' 2. maalisyöttö Hosionaho Sonja

15' Maali Nimi

26' Jäähy: 2 min Pipinen Sari

34' Maali Pekkarinen Emilia

34' Maalisyöttö Nimi

34' 2. maalisyöttö Keskisarja Moona

49' Jäähy: 2 min Nimi

53' Maali Nimi

53' Maalisyöttö Pekkarinen Emilia

53' 2. maalisyöttö Keskisarja Moona

57' Maali Nimi

57' Maalisyöttö Pekkarinen Emilia
Lisää uutisia
Nivala Cowboys
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Liity Cowboys'in Jäseneksi
Kategoriat