Esittely
Ottelutilastot
Cowboys - YJK
2017-2018 - Cowboys Edustus - II DIVISIOONA POHJOINEN
Klo 17:00 Uikko Areena
8
Jou

Jääkarhut länkkäreiden vieraaksi Uikko areenalle


Koko kansan juhlaviikko saa jatkoa huomenna, kun Ylivieskan jääkarhut saapuvat cowboysmiehistön vieraaksi Uikko Areenalle. Viime viikonloppuna cowboysilla oli taukoa rautaliiganpeleistä. Hyvin levätyn ja harjoitellun viikon jälkeen cowboysmiehistö on entistä valmiimpi ja energisempi huomiseen koitokseen.

Joukkueet kohtasivat viimeksi kolmisen viikkoa sitten Ylivieskassa, jolloin cowboys taisteli komean 3-7 voiton. Tämä ottelu on antanut hyvää jatkumoa länkkärimiehistölle, joka on onnistunut taistelemaan kolmesta viime ottelusta komeat seitsemän pistettä. Vierasjoukkueella kausi ei ole kulkenut odotetusti, sillä koko kaudelta pistetili on karttunut vain kolmen pisteen verran.

Huomenna nähdään varmasti sisuuntunut vierasjoukkue mutta varmasti sitäkin sisuuntuneempi cowboys, sillä paikallisottelu jos mikä sytyttää aivan varmasti! Tulkaahan hyvissä ajoin hallille, sillä tungosta lehtereille on aivan varmasti! Otteluisäntänä Liikuntakeskus Uikko.

Nähdään areenalla!

http://www.tilastopalvelu.fi/ih/beta/tilastointi/i...

Cowboys joutui taipumaan jatkoajalla paikalliskamppailussa


Länkkärimiehistö sai perjantaina vieraakseen Ylivieskan jääkarhut kotikaukaloonsa Uikko areenalle. Joukkueet kohtasivat tälle sarjakaudelle toistamiseen. Edellinen kohtaaminen muutama viikko takaperin, päättyi cowboysin voittoon lukemin 3-7. Perjantain paikalliskamppailu tarjosi yli 300 henkiselle yleisölle vauhdikasta ja etenkin maalirikasta kiekkoviihdettä. Cowboys pääsi otteluun lähes täydellä kokoonpanolla. Kokoonpanosta pois joukkueen kapteeni Janne Rättyä sairasteluiden vuoksi sekä Tuomas Takalo työkiireiden vuoksi.

Ottelu alkoi vähän hapuillen puolin jos toisin. Kunnolla organisoituja hyökkäyksiä ei nähty oikein kummaltakaan joukkueelta eikä kiekkokontrollia tahtonut oikein löytyä. Ottelun avausmaali nähtiin jääkarhu miehistön toimesta ajassa 06:38 siirretyn rangaistuksen aikana. Ensimmäisestä maalista ei ehtinyt kulua kauankaan, kun cowboys joutui jälleen istunnolle ja jääkarhut pääsivät jauhamaan ylivoimaansa. Ylivoima tuotti jälleen tulosta ja jääkarhut jo 0-2 johtoon. Jäähyistä sisuuntunut cowboys pääsi kuitenkin kaventamaan tilanteen ajassa 11:10, Matias Korkiakosken tulisen rannelaukauksen myötä, Riku Kaattarin syöttäessä. Erän lopuilla nähtiin vielä kaksi cowboys jäähyä, mutta alivoimanelikot onnistuivat hoitamaan kiekot tyylipuhtaasti pois puolustusalueelta ja ensimmäiselle erä tauolle lähdettiin tilanteessa 1-2.

Toinen erä tarjosi maaleja koko rahan edestä. Ajassa 22:58 Ville Peltomaa karvasi kiekon hyökkäyspäässä ja tarjoili kiekon ketjukaverilleen Joonas Raudaskoskelle. Raudaskoski löysi takatolpalta vielä viivasta nousseen puolustaja Sami Meriläisen, joka tälläsi kiekon varmoin ottein maalinperukoille tyylikkään hyökkäyspelin päätteeksi. Vihreä maalisumu sai jatkoa muutamien minuuttien kuluttua. Jääkarhujen vaihtovirheen myötä Mikael Juola pääsi avaamaan kiekon puolustuspäästä puolittaiseen läpiajoon Antti Eskolalle, josta Antti ei voinut erehtyä vaan laukoi kiekon varmasti patjan yli jääkarhuverkkoon ja cowboys 3-2 johtoon. Enempää länkkärimaaleja ei kuitenkaan toisessa erässä nähty, vaikka pelillisesti kotijoukkue pelasi lähes parasta kiekkoa toisessa erässä. Hyökkäykseen lähdöt olivat organisoituja ja hyökkäyspäässä saatiin aikaan hyviä tilanteita eikä jäähypenkkikään kulunut toisen erän aikana kertaakaan. Jääkarhut pääsivät kuitenkin jälleen peliin mukaan jokseenkin onnekkaasti. Länkkärimiehistön epäonneksi puolustaja kaatui hyökkäysalueella ja jääkarhut pääsivät 2-0 hyökkäykseen, josta jääkiekon oppikirjan mukaisestikaan ei voi olla onnistumatta ja peli tasoihin. Puolen minuutin päästä jääkarhujen maalitili sai jälleen täytettä, cowboys puolustuspään merkkausvirheen vuoksi ja jääkarhut johtoasemaan 3-4. Cowboys pääsi eränlopulla kokeilemaan ylivoimaakin kolmeen otteeseen, mutta tuloksetta. Erän viimeisellä minuutilla viivapelaamisen epäonni jatkui jo toistamiseen ja jääkarhuhyökkääjä pääsi kuittaamaan alivoimalla läpiajosta erän loppulukemiksi 3-5.

Kolmannen erän alkuun cowboys pääsi jälleen kokeilemaan ylivoimaa. Muutama sekunti ylivoiman päätyttyä kova hyökkäyspään työ tuotti tulosta ja kiekko pomppi jokseenkin onnekkaasti jääkarhumaalin perukoille cowboys hyökkääjä Ville Peltomaan jaloista. Raudaskosken ja Riki Korkiakosken syöttäessä.

Ajassa 50:49 jääkarhut kuitenkin kasvattivat johtoasemansa jälleen kahden maalin johtoon ja tilanteeksi 4-6. Länkkärimiehistö jokseenkin turhautui tilanteesta eikä kiekko meinannut löytää tietään millään maaliin kavennusmaalin merkeissä, vaikka paikkojakin olisi ollut. Cowboysin epäonni jatkui ajassa 52:17, kun ikävän tilanteen myötä jääkarhu hyökkäjää käänsi selän hyökkäyspään kulmassa juuri ennen cowboys puolustajan taklausta.Tilanteesta selvittiin kuitenkin säikähdyksellä, mutta cowboys jälleen alivoimalle, 5+20min selästä taklaamisesta.

Länkkärimiehistö ei kuitenkaan lamaantunut tilanteesta. Alivoimaa oli keretty pelata reilu minuutti, kun cowboys pääsi purkamaan ylivoimapyörityksen roikkukiekon myötä. Kova karvaus alivoimalla ja jääkarhujen puolustuspään haparointi siniviivalla kostautuivat. PuolustajaSami Meriläinen karvasi kiekon siniviivan tuntumassa ja läsäytti sellaisen lämärin yläpeltiin, että kotiyleisön hurraukset kuuluivat varmasti Ylivieskassa asti. Kavennusmaalista sisuuntunut kotijoukkue jatkoi varmaa alivoima pelaamista mustelmilta säästymättä. Vajaa neljä minuuttia ennen pelin loppusummerin soimista, cowboys pääsi alivoimahyökkäykseen Sami Meriläisen avatessa kiekon laitaan hyökkääjää Ville Peltomaalle. Kiekko alueelle ja muutama vapauttava liike ja takatolpalle aukesi tyhjä tila Joonas Raudaskoskelle, joka sai kunnian viimeistellä länkkäreiden illan toisen alivoimamaalin ja taululle lukemat 6-6. Enempää maaleja ei kolmannen erän viime hetkillä nähty ja näin ottelussa edettiin jatkoajalle.

Jatkoajalla molemmilla joukkueilla oli ratkaisun avaimet useampaankin otteeseen käsissään. Länkkärimiehistö kuitenkin hallitsi kiekkoa jatkoajalla enemmissä määrin mutta kiekko ei kuitenkaan löytänyt tietään, välillä jo puoliksi tyhjänä olleeseen maalinkaan. Ajassa 63:21 jääkarhut pääsivät hallittuun 2-1 hyökkäykseen . Hyökkäyksen päätteeksi kiekko löysi tiensä maalin perukoille ja paikalliskamppailun herruus matkasi tällä kertaa Ylivieskaan.

Kokonaisuutena ei läheskään parasta pelaamista cowboys miehistöltä. Liika jäähyily tuskastutti ja välillä jäähypenkki kutsui turhankin herkästi. Kahden erittäin tärkeän alivoimamaalin myötä taisteltiin kuitenkin yksi tärkeä piste ja tasakentällisinkin onnistuttiin maalinteossa.

Tänään jatketaan taas matkaa rautaliigassa, Limingassa Likin vieraana! Kiekko tippuu jäähän klo 17.00!

Palkitut: Cow Riku Kaattari, YJK Henri Vähätiitto

Tehopisteet: Raudaskoski (1+2), Meriläinen (2+1), Peltomaa (1+2), Korkiakoski.M (1+0), Eskola (1+0) ja syöttöpisteet mieheen Korkiakoski.R, Juola ja Kaattari.

Torjunnat: Cow Ring 41, YJK Palo 33

MO

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
6 - 7 JA
(1 - 2) (2 - 3) (3 - 1) (0 - 1)
YJK
9' Jäähy: 2 min Nimi

11' Maali Korkiakoski Matias

11' Maalisyöttö Kaattari Riku

17' Jäähy: 2 min Linna Janne

18' Jäähy: 2 min Meriläinen Sami

22' Maali Meriläinen Sami

22' Maalisyöttö Raudaskoski Joonas

22' 2. maalisyöttö Peltomaa Ville

23' Maali Eskola Antti

23' Maalisyöttö Juola Mikael

45' Maali Peltomaa Ville

45' Maalisyöttö Raudaskoski Joonas

45' 2. maalisyöttö Korkiakoski Riki

48' Jäähy: 2 min Meriläinen Sami

52' Jäähy: 5 min Eskola Antti

52' Jäähy: 20 min Korkiakoski Matias

53' Maali Meriläinen Sami

56' Maali Raudaskoski Joonas

56' Maalisyöttö Peltomaa Ville

56' 2. maalisyöttö Meriläinen Sami
Lisää uutisia
Nivala Cowboys
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Liity Cowboys'in Jäseneksi
Kategoriat