Esittely
Ottelutilastot
Cowboys - Kärpät L
2020-2021 - U15 - U15 A jatkosarja, lohko 7
Klo 14:30 Nivala, Uikko Areena
7
Hel

Kärpistä otettiin kotikaukalossa revanssi


Sunnuntaina 7.2. päästiin jälleen pitkän tauon jälkeen myös pelaamaan. Vastaan Uikko- Areenalla asettui Kärpät länsi, joka edellisessä kohtaamisessa syötti joukkueelle kitkerää kalkkia vieden voiton ja samalla ylemmän sarjan jatkopaikan. Melkein kaksi kuukautta on harjoiteltu kovaa ja pidetty yllä joukkueen yhteishenkeä. Oltiin porukalla päätetty, että tänään pitää vastustajan olla todella kova jos meinaa voittoon yltää.

Kovaa latausta pelin alkuun olikin odotettavissa, samoin kuin pitkä pelaamattomuus näkyi molempien joukkueiden otteissa. Ottelussa edettiin hyvin tasaisissa merkeissä aina toisen erän loppuun saakka jolloin taululla tasalukemat 5-5.

Viimeiseen erään siis teemana "maalin peli", eli nyt punnitaan heti kättelyssä joukkueen henkinen- ja fyysinen kovuus. Ja näinhän siinä kävi, että kotijoukkue lisäsi höyryn kuuteen ja Kärpät jäi jalkoihin. Erän puolessavälissä ottelun voittomaali ja vielä toinen perään. Näytti hyvältä ja loppulukemat vielä tyhjään maaliin, joten ottelun loppulukemat kotijoukkueen voittoon lukemin 8-5. "tilipäivä koittaa" jälleen rallattaa jokaisen mielessä!

Ottelun taistelija/asenne Cowboy oli Atte Heikkilä, joka siitä hyvästä sai viikoksi haltuunsa perinteisen stetsonin.

Tästä on hyvä jatkaa seuraavan viikonlopun vierasotteluun Pyhäjärvellä "amppareita" vastaan.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Nivala Cowboys
«  Toukokuu   »
Kategoriat