Esittely
Ottelutilastot
Cowboys - Vuokatti TS
2020-2021 - U15 - U15 AA alkusarja, lohko 8
Klo 13:00 Uikko Areena
7
Mar

U15 palasi voittokantaan koti areenalla


Cowboys U15 - Vuokatti TS U15

Cowboys pääsi pitkästä aikaa koti areenalle viime lauantaina. Vastustajaksi kärki kamppailuun luisteli Vuokatti Team Sport. Odotettavissa oli tiukkaa taistelua sarjapisteistä, joukkueiden ollessa sarjataulukossa peräkkäin kärki kolmikossa sijoilla 2 ja 3.

Liekkö mennyt hieman ylilatautumisen piikkiin, pääsi vierailija iskemään ottelun alkuun taululle 0-2, reilun 10 minuutin pelin jälkeen. Cowboys hieman ryhdistäytyi ja Haapajärven "kutserov" Elias Eskelinen teki kavennuksen, maaliin esityön tehtaili Otto-Luukas Martinmäki ja Jemina Lepola. Kuitenkin reilu minuutti ja vastustaja pöllyytti verkkoa Cowboys päässä. Erän loppuun vielä jäähy ja tilanne ei näyttänyt hyvältä. Alivoimalle coach Hänninen määräsi vauhtikoneet Vilppolan ja Löytynojan. Nämä väkkärät pienellä tuurin avustuksella tälläsivätkin alivoimalla varsinaisen pukukoppi kavennuksen ajassa 19:39 tilanteeksi 2- 3.

Toiseen erään tulikin erillainen länkkärilauma ja heti erän alkuun peli tasoihin. Edelleen joukkueen pelatessa alivoimalla, upean hyökkäyksen verkon perille tälläsivät " sievin hurjat" Martinmäen veljekset, syöttäjänä Kalle-Veikko ja tekijänä Otto-Luukas. Juuri kun päästiin täysilukuiseksi, niin helmitaulu hukkui vaihtopenkillä ja kentällä ylimääräinen pelaaja. Alivoimalle jälleen, mutta se taisteltiin hienosti ilman takaiskuja. Jäähyn päätyttyä iski jälleen vauhtikaksikko Löytynoja - Vilppola, Cowboys maalin johtoon ja kaikki näytti valoisalta. Vastustaja ei kuitenkaan ollut myymässä nahkaansa halvalla ja rakensikin reilussa minuutissa pari maalia, siirtyen jälleen johtoon lukemin 4-5. Tästä alkoikin hirmu ralli Cowboysin osalta erän loppuun ja joukkue maalasi peräti kolme osumaa siirtyen 7-5 johtoon. Maaleista vastasivat Otto-Luukas Martinmäki, Santeri Vilppola ja Juuso Löytynoja. Toiselle erätauolle siis hienossa kotijoukkueen johdossa.

Kolmanteen erään kotijoukkue taisteli hienosti kahden maalin johdossa aina erän puoleenväliin saakka. Siihen jälleen synkkä alle kaksi minuuttinen ja peli tasan. Tämä Cowboys jengi oli kuitenkin päättänyt, että koko rahalla kotikatsomolle viihdettä. Ajassa 57:19 Uikko Areenan katsomo räjähti, kun Eetu Kumpula tälläsi limpun Vuokatin veskarin taakse. Esityön maaliin hienosti järjesti Juuso Löytynoja. Tästä erän loppuun joukkueena taisteltiin hienosti ja säilytettiin johto loppuun asti. Viimeisenä lukkona Antton Kujala maalin suulla.

Läkkärilauma palasi näin kahden tappiollisen ottelun jälkeen voittojen tielle ja pelin päätyttyä areenan ämyreistä pauhaa Kaken " tilipäiväkoittaa"!

Sunnuntaina joukkue matkaa isänpäivän viettoon Ouluun, jossa vastassa maailmanmestari -95 Ari Sulanderin valmentama Kärpät itä U15.


Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Nivala Cowboys
«  Tammikuu   »
Kategoriat