Esittely
Ottelutilastot
Kiva HT - Cowboys
2020-2021 - U15 - U15 AA alkusarja, lohko 8
Klo 14:00 Kuhmo
31
Lok

Kuhmossa myös maalinteko hankalaa- Cowboys U15 tappio


Kuhmossa oltiin matkassa täydellä kokoonpanolla. Valmistautuminen viikolla harjoituksissa sujunut mallikkaasti ja pieniä muutoksia kentällisiin tehtynä valmennuksella.

Ottelun alusta asti Cowboys määräsi edellisten ottelujen malliin tahtia ja hallitsi tapahtumia kaukalossa. Alkuun se tuottikin tulosta, kun Andrei " Andy" Khizriev latasi viivasta Vanessa " Vane" Viitalan upean passin verkonperille. Cowboys johtoon ja kaikki näytti hienolta. Erän puolessavälissä kotijoukkue Kiva pääsi tasoittamaan pienen keskialueen nukahduksen johdosta. Tasainen erä lopulta ja tasatilanteessa erätauolle.

Toiseen erään länkkäri jengi lisäsi vauhtia ja yritti kovasti luoda maalipaikkoja, mutta aina oli veskari edessä. Tilanteet ehkä haettiin liian lähelle maalia ja silloin peli hieman puuroutuu. Erän lopulla kotijoukkue sai johtomaalin omanpään merkkausvirheestä. Näin toiselle erätauolle tilanteessa 2-1.

Kolmannen erän meininki edelleen sama kuin kahdessa edellisessä. Cowboys hallitsee, mutta kiekko ei löydä millään verkonperille ja osittain alkaa tulla turhautumista tilanteisiin. Erän alkupuolella kotijoukkue saa lisäosuman ja karkaa 3-1 johtoon. Cowboys aikalisän ja maalivahdin pois ottamisen jälkeen loppunumerot Kuhmo gardenin tulostaululla kotijoukkueelle 4-1.

Cowboys maalissa Antton Kujala hoiti oman osuutensa varmasti torjuen yht. 44 kertaa.

Maalinteko on nyt joukkueella hieman tuskaista, tähän pieneen vaivaan koitetaan alkavalla viikolla harjoituksissa löytää lääkkeet.

Tulevana viikonloppuna päästään vihdoin myös koti Areenalle pelaamaan, kun lauantaina 7.11. vastaan luistelee VTS eli Vuokatti Team Sport U15 (vanha SoKi).

Ottelu alkaa klo 13:00 TERVETULOA seuraamaan viihdyttävää juniorikiekkoa!! Kaukalossa nähdään varmasti nälkäinen ja taisteleva COWBOYS ryhmä!


text by : blue beret

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Nivala Cowboys
«  Tammikuu   »
Kategoriat