Esittely
Ottelutilastot
Cowboys - YJK
2019-2020 - Cowboys Edustus - II-divisioona, lohko 5
Klo 16:00 Nivala
9
Hel

Otteluraportti


Cowboys-joukkue sai sunnuntaina vieraakseen aina tunteita nostattavan Ylivieskan Jääkarhut. Pitkän voittoputkensa ansiosta Cowboys oli noussut jo ylivieskalaisten kantaan ja voitto tietäisi tasapisteisiin pääsemistä.

Ylivieskalaiset olivat vieneet kaksi edellistä joukkueiden kohtaamista, joten nyt oli siis revanssin paikka. Valmennuksella oli hyvin tiedossa YJK:n tehokas ylivoima.

Joukkueena Cowboys näyttäytyy alkukautta tasapainoisempana ketjukoostumukseltaan ja pelilliseltä anniltaan. Ottelun ratkaisijoita löytyy jokaisesta ketjusta, pelaajamateriaali on laaja, eikä joukkueen menestyminen ole yhden kentän varassa.

Ottelu ei muodostunut katsojan hermoja hiveleväksi trilleriksi, sillä niin paljon liikkuvampi Cowboys oli YJK:hon verrattuna ja hallitsi ottelun käänteitä isänän ottein. Cowboysin vauhti oli YJK:lle liikaa ja YJK sai peliä kunnolla hallintaansa vain alun ylivoimapelissä, jolloin se osoitti tiedetyn vaarallisuutensa tekemällä 2-1 -kavennusmaalinsa. Tähän maaliin loppuikin sitten YJK:n maali-ilottelu, mutta Cowboys sen sijaan törsäsi oikein kunnolla YJK:n kustannuksella latoen toisen erän loppuun mennessä jo ratkaisevat 7-1-numerot valotaululle.

YJK vaihtoi kolmanteen erään maalivahdin, Asla Ohtamaan Markus Ristiluomaan, mutta se ei herättänyt nukkuvaa YJK:ta yhtään parempaan vauhtiin. Voiton myötä Cowboys otti haltuunsa 2-divarin Kalajokilaakson herruuden pistein 7-5. Sarjataulukossa kolmanneksi noussut Cowboys jatkaa ensiviikonloppuna pelejä Pyhäjoella.

Päävalmentaja Kim Ojan kommentit:

-Olimme jäätävän tehokkaita kahdessa ensimmäisessä erässä ja kun maalivahtipelikin oli huippuluokkaa, meidän ei tarvinnut kuin pelata riskitöntä kiekollista peliä kolmannessa erässä.

Pelin ratkaisun avaimet olivat meidän parempi liike, kiekollinen peli, nöyrä puolustaminen ja työnteko sekä maalivahtipeli. Tällä hetkellä joukkue on kovassa iskussa. Siitä kertoo 6. peräkkäinen voitto, joista kolme on otettu sarjan kärkijoukkueita vastaan. Joukkueessa on nyt vahva henkinen tila ja yhdessä tekemisen meininki. Kaikki nauttivat matkasta kohti ratkaisupelejä, silti nöyrästi työtä tehden. Tässä matkassa on hienoa olla mukana.

Cowboys-tehot: Peltomaa Ville1+3, Vähätiitto Henri 2+1, Kaattari Riku 1+0, Laitala Paavo1+0, Saarimaa Mika1+0, Savela Teemu 1+0, Linna Janne 0+1, Raudaskoski Joonas 0+1 ja Takalo Tuomas 0+1

Maalivahtien torjunnat: Mikko Myllylä 30, Asla Ohtamaa 23 ja Markus Ristiluoma 10 torjuntaa

Essi Juuro

Nimimerkin takana operoi innokas kiekkoromantikko, joka seuraa Cowboysin menoa läheltä ja tosi läheltä

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Nivala Cowboys
Kategoriat