Esittely
Ottelutilastot
Cowboys - SoKi
2018-2019 - Cowboys Edustus - II - DIvisioona - Pohjoinen - Runkosarja
Klo 16:00 Uikko Areena
23
Hel

Edustusjoukkueella runkosarjan viimeiset taistelut edessä


Tulevana viikonloppuna nähdään Pohjoisen Rautaliigan viimeiset ottelukierrokset, ennen pudotuspelejä. Cowboysin osalta viikonloppu aloitetaan kotona lauantaina, kun vastaan asettuu viime viikonlopun tapaan Sotkamon Kiekko. Sunnuntaina joukkue matkaa puolestaan Raaheen, Teräs Kiekon vieraaksi.Lauantain kotipeliin edustusjoukkue tarjoaa vapaan pääsyn kaikille katsojille periteiseen tapaan viimeisen runkosarjan kotiottelun merkeissä. Ilmaisen sisäänpääsyn lisäksi erätauoilla ja erän aikana teitä palvelee tuttuun tapaan Liikuntakeskus Uikko, josta monipuolisia tarjouksia ilmaisen sisäänpääsyn lisäksi.

Tulevaa viikonloppua silmällä pitäen aikaisemmat kamppailut vastustajia vastaan ovat päättyneet otteluvoitoin seuraavasti Cowboys - SoKi (1-2) ja Cowboys – TeKi (1-0). Viime Viikonlopun murskaava konttaus Sotkamoa vastaan on nyt unohdettu ja lauantaina laitetaan uutta kutia piippuun ja tasataan puntit!Tulevan viikonlopun otteluilla on myös vielä pieniä merkityksiä tulevia pudotuspelejä silmällä pitäen.

Pohjoisen II-divisioonan sarja –ja pudotuspelijärjestelyt ovat tällä kaudella olleet vähän erilaiset ja varsin mielipiteitä herättävät, siten että runkosarjassa on pelattu vain kaksinkertainen sarja ja kaikki joukkueet ovat mukana playoffeissa. Cowboysin osalta pudotuspelien ensimmäisen kierroksen eli puolivälieräkierroksen vastustajan ratkeaminen on monien onnistumisien summa, mutta playoffeissa vastaan asettuu satavarmasti joko Tornion IHC tai Limingan Kiekko.

Puolivälieräpariin Cowboysin osalta vaikuttaa omat onnistumiset tulevana viikonloppuna, täydellä 6 pisteen viikonlopulla ja PJK:n häviämällä viikonlopun molemmat ottelut, Cowboys nousee sijalle.7 jolloin pelataan runkosarjan kakkosta vastaan, joka niin ikään ratkeaa vasta tulevana viikonloppuna, niin ikään Tornion IHC:n ja Limingan Kiekon viikonlopun otteluiden myötä. Kahdeksannelta sijalta puolestaan vastaan asettuu runkosarjan voittaja.Molemmat mahdolliset vastustajat puolivälieriin ovat kovan luokan tekijöitä, mutta täydet mahdollisuudet voittoihin on, sillä kauden mittaan pelatut runkosarjan kohtaamiset ovat olleet erittäin tasaisia ja vauhdikkailta otteluilta. Cowboys on myös saanut viime viikkoina pelaajarunkoon pelaajia takaisin laajojen loukkaantumisaaltojen myötä, joten lähemmäs täyden neljän kentällisen runkoa on taas päästy.

Tule seuraamaan tulevana Lauantaina runkosarjan viimeistä kotiottelua, kotipyhättöön Uikko Areenalle ja kannustamaan omat jätkät voittoon! Ottelua isännöi Pohjois-Suomen metsämarkkinat LKV ja kiekko tippuu kello 16.00!

Lauantaina, Uikko Areena Klo 16:00 Nivala Cowboys - Sotkamon Kiekko

Sunnuntaina, Raahen Jäähalli Klo 16:00 Teräskiekko - Nivala Cowboys

#NivalaCowboys

#Rautaliiga

#VihreetäViihdettä

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Lisää uutisia
Nivala Cowboys
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat