Esittely
Ottelutilastot
Cowboys - YJK
2018-2019 - Cowboys Edustus - II - DIvisioona - Pohjoinen - Runkosarja
Klo 16:00 Uikko Areena
26
Tam

Paikalliskamppailu ja juhlaottelu tulevana lauantaina


Kausi 2018-19 on Suomen Jääkiekkoliiton ja suomalaisen jääkiekon juhlakausi. Liiton perustamisesta on 20.1.2019 kulunut 90 vuotta.


Monessa suomalaisessa seurassa – Liigassa ja junioriseuroissa – on päätetty lähteä mukaan juhlakauteen järjestämällä oman juhlatapahtuman tai -ottelun, jonka yhteydessä nostetaan esiin oman seuran ja samalla koko lajin historiaa ja nykypäivää.


Nivala Cowboys on mukana juhlavuodessa tulevan viikonlopun edustusjoukkueen kotiottelussa, kun Cowboys kohtaa Ylivieskan Jääkarhut Lauantaina - Uikko Areenalla. Juhlavuoden kunniaksi juhlaotteluun jaetaan tulevan viikon aikana vapaapääsy liput ala-asteelaisille, yhdessä Nivalan koulutoimiston kanssa.
Ottelun alussa Maamme-laulun esittää Alpo Haikara ja ottelu illan tarjoaa Nivalan Liikuntakeskus, josta myös ottelun aikana ja erätauoilla saatavissa mahtavia tarjouksia juhlavuoden kunniaksi.


Tule nauttimaan paikalliskamppailun kiihkosta ja juhlistamaan Suomalaisen jääkiekon 90-vuotista taivalta yhdessä Uikko Areenalle!


Valmentaja Keijo Viermaan mietteet tulevasta juhlaottelusta:
"Mahtavin fiiliksin tulevaan juhlaotteluun ja onnittelut Suomen Jääkiekkoliitolle juhlavuoden kunniaksi. Tunnetta tulee varmasti olemaan itse ottelussa juhlallisuuksien lisäksi, kun kyseessä kuitenkin paikalliskamppailu jääkarhuja vastaan. Molemmat joukkueet tuntee toisensa hyvin ja toivotaan että juhlantuntu toisi lisää vauhtia myös maalintekoon joka nyt on hieman takkuillut. Voittamaan lähdetään tottakai ja kyllä sen palkinnonkin on jossain vaiheessa tultava, voiton merkeissä!"

#NivalaCowboys

#Rautaliiga

#VihreetäViihdettä

Cowboys joutui taipumaan Jääkarhuille juhlaottelussa


Viime lauantaina päästiin taas paikalliskamppailun makuun, kun Nivala Cowboys ja Ylivieskan Jääkarhut kohtasivat Uikko Areenalla. Ottelussa juhlistettiin Suomalaisen jääkiekkoilun ja jääkiekkoliiton 90-vuotista taivalta.


Ottelu aloitettiin Alpo Haikaran esittäessä maamme-laulun. Paikalliskamppailu oli selvästi saanut ihmiset liikkelle sillä jäähallin lehtereille oli saapunut peräti lähemmäs 550 katsojaa. Cowboys edustusjoukkue kiittää Alpoa maamme-laulusta sekä loistavaa paikalliskamppailuun saapunutta yleisöä.
Cowboysin maalinteko ei vielä juhlaottelun humussakaan auennut ansaitsemalleen tasolle ja Jääkarhut saivat pidettyä kotijoukkueen aisoissa vieden ottelun loppulukemin 0-3 (0-1, 0-0, 0-2.) Ottelun maalit syntyivät ensimmäisessä erässä sekä ottelun viimeisellä neljällä minuutilla ylivoimalla ja tyhjään maaliin.


Cowboysilta poissa kokoonpanosta: Raudaskoski, Peltomaa, Rättyä ja Takalo.


Ensimmäinen erä oli hieman rikkoinainen molemmilta joukkueilta, molempien päästessä myös kokeilemaan ylivoimiaansa peräti kahteen otteeseen. Cowboys erän aikana hieman kiekollisempi sekä maalintekopaikkojakin hyvältä sektorilta oli kotijoukkueelle tarjolla. Erän alkuun Cowboys pääsi kokeilemaan ensimmäistä ylivoimaansa, mutta ihan sitä parasta ylivoimaa ei erän alkuun saatu vielä aukaistua. Kotijoukkueen ylivoiman jälkeen myös YJK pääsi tahkomaan ylivoimaansa, mutta myöskin ilman tulosta.
Ottelun avausmaali nähtiin erän puolessa välissä vierasjoukkueen toimesta- pelikellon näyttäessä aikaa 09:48. Maali syntyi juuri ja juuri siirretyn rangaistuksen aikana, kun Cowboys puolustajan kampittaessa maalinedustalla Jääkarhu-hyökkääjä onnistui vielä polviliusta siirtämään kiekon taidokkaasti längeistä sisään, ohi hyvin pelannen Cowboys-maalivahti Asla Ohtamaan. Hetki erän ensimmäisestä maalista vierasjoukkueella oli paikat kasvattaa johtoasemaansa vielä uudemman kerran 2-1 hyökkäyksestä, mutta Asla Ohtamaa venyi loistotorjuntaan.
Cowboysilla oli erässä vielä liuta maalintekopaikkoja, muutamien puolittaisten läpiajojen merkeissä sekä toisella ylivoimalla, joka oli jo paljon parempaa verrattaen erän alun ylivoimaan.


Ensimmäiselle erätauolle vieraiden niukassa 0-1 johtoasemassa.


Toisen erän alku starttasi ensimmäisen erän alun tapaan ja Cowboys pääsi jälleen ylivoimalle ja koko erän aikana ylivoimalla päästiin peräti vielä kahteen otteeseen Jääkarhujen rikkoessa. Hyvät pyöritykset ylivoimilla eivät tuottanut kuitenkaan palkintoa maalin merkeissä eikä onnikaan ollut myötä sillä ylärimaakin kilisteltiin. Kokonaisuutena hyvät maalipaikat erässä jakautuivat enemmiltä osin Cowboysille vaikka vastustajallakin oli omat paikkansa. Erän puolessa välin kilisteltiin uudemman kerran tolppia ja suorasta hyökkäyksestäkin oli paikka laittaa, mutta niin ikään erittäin hyvin maalinsuulla pelannut YJK maalivahti Jussi Siironen onnistui nollaamaan avautuneet paikat sektorista. Tiivistä puolustuspään pelaamista molemmilta joukkueilta erän aikana.


Toiselle erätauolle edelleen Jääkarhujen 0-1 johtoasemassa.


Kolmannen erän alku minuutin mentiin vuorostaan Cowboysin ollessa alivoimalla ja vierasjoukkue pääsi paineistamaan eränalun. Kertaalleen kiekko kaivetiin jo omista, mutta maali hylättiin pelaajan ollessa maalivahdin alueella.
Cowboysille tarjoutui paikat tasoitukseen niin ikään ylivoimalla hetken päästä, mutta kiekkoa ei vain saatu maalin ei sitten millään.
Ajassa 56:37 Jääkarhut pääsivät nostattamaan johtoasemaansa ylivoimamaalin päätteksi, kun tarkka laukaus p-pisteen kaarelta yllätti Cowboys-maalivahti Asla Ohtamaan.
Ylivoiman jälkeen Cowboys haki vielä vimmatusti kavennus maalia, ilman maalivahtia kuudella kenttäpelaajalla, mutta vieläkään ei ollut edes onni myötä eikä maalinsuu tarpeeksi auki vaikka loistopaikkaan päästiinkin. Kovasta yrityksestä huolimatta, vierasjoukkue pääsi vielä kaunistelemaan illan loppulukemat 0-3 tyhjään maalin ajassa 59:20.


Torjunnat: Cowboys Ohtamaa 23, YJK Siironen 30.

Ottelu tilastopalvelussa:

http://www.tilastopalvelu.fi/ih/gamereport/report/...


Tulevana viikonloppuna pelit jatkuvat kotona Uikko Areenalla sunnuntaina Ylitornion ylpeyden Et-Po 72 saapuessa vieraaksi! Tule antamaan tukesi ja kannustamaan Cowboys voittoon! Ottelu alkaa klo. 17:00!

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Lisää uutisia
Nivala Cowboys
«  Heinäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
Kategoriat