Kausi pakettin päätöstilaisuudessa
30.4.2021 10:45 Uutiset / U15

Kauden 2020-2021 palkitut pelaajat U15

vasemmalta: Vanessa Viitala, Santeri Vilppola, Juuso Löytynoja, Otto-Luukas Martinmäki, Kalle-Veikko Martinmäki, Atte Heikkilä, Joonas Isoaho ja Toni Kukkola

Cowboys U15 joukkue kokoontui tiistaina 27.4. viettämään kauden päätöstilaisuutta, jossa myös palkkittiin perinteisesti kauden aikana ansioituneet pelaajat. Tilaisuuden alkuun valmennus kiitteli kaikkia pelaajia haastavan kauden läpiviennistä ja todettiin kauden kokonaisuudessaan olleen erittäin hieno. Joukkue kehittyi isoja askelia jääkiekon saralla, samoin otettiin askelia kilpaurheilun vaatimustasolle. Jokainen pelaaja kehittyi taidollisesti ja kuntonsa puolesta kauden edetessä. VAlmennus oli erittäin tyytyväinen kokonaisuuteen, kun mitattiin testituloksia sekä pelillisiä otteita. Joukkueella oli kauden aikana n. 200 yhteistä tapahtumaa, jossa on harjoitukset ja ottelutapahtumat mukana. Tämän lisäksi jokainen on tehnyt omatoimista lajiharjoittelua, sekä lajia tukevia harjoitteita. Tästä pohjasta on jokaisen hyvä jatkaa kohti uutta kautta, pienen hengähdystauon jälkeen.

Itse palkintojen jaossa joukkueen valmentajat yhdessä muun johtoryhmän kanssa oli keskustellut palkittavista pelaajista ja sieltä löytänyt viisi pelaajaa, joille nyt palkinnot luovutettiin. Pelaajia arvioitiin seuraavilla kriteereillä: Ahkera, tunnollinen, täsmällinen, kehitys ja onnistumiset kauden aikana, urheilullisuus, urheiluhenkisyys. Näillä ansioilla palkituiksi tulivat joukkueesta: Vanessa Viitala, Santeri Vilppola, Atte Heikkilä, Otto-Luukas Martinmäki ja Isoaho Joonas.

Lisäksi seuran palkintoja joukkueelle tuli jaettavaksi myös perinteinen AutoStopin lahjoittama stipendi/ lahjakortti U15 ikäluokan pelaajalle/ pelaajille (jaettavaksi). Tämän kauden joukkueesta palkinto kohdennettiin kahdelle erittäin ahkeralle harjoittelijalle ja isoja kehitys askeleita ottaneille pelaajalle: Toni Kukkola ja Juuso Löytynoja.

Lisäksi täysin uutena palkintona seuralle tuli jaettavaksi vuosittain U14-U18 ikäluokan yhdelle pelaajalle THR Hockey Academy:n luovuttama "Pentti Räsänen Trophy". Palkinto on kiertopalkinto, johon pelaaja saa nimensä ja tämän lisäksi pienemmän muistopalkinnon omaksi. Palkinnon saajaksi seurassa seurataan kauden läpi runsasta joukkoa pelaajia. Tarkkailussa ovat kriteerit: Urheilullisuus, urheiluhenkisyys, sisukkuus, omistautuminen jääkiekolle, hyvä käyttäytyminen niin kiekon parissa, kuin muuallakin ja suurena kriteerinä koulumenestys. Tällä kaudella palkinto oli ensimmäistä kertaa jaettavana. Cowboys seurasta palkittavaksi tuli Kalle-Veikko Martinmäki, joka pelasi kauden aikana U17 joukkueessa ja U15 joukkueessa.

ONNITTELUT KAIKILLE PALKITUILLE

KIITOS KAIKILLE PELAAJILLE JA VANHEMMILLE KAUDESTA 2020-2021


   
Lisää uutisia
U15
Kategoriat