Tervetuloa edustusjoukkueen sivuille!
8.6.2016 18:56 Uutiset / Cowboys Edustus

Nivala Cowboys edustusjoukkue

Tervetuloa Nivala Cowboys edustusjoukkueen kotisivulle!

Edustusjoukkue kiekkoilee pohjoisen alueen II - divisioonassa tulevalla kaudella 2018-2019 sekä on myös mukana koko Suomen kattavassa Suomen Cup turnauksessa.

Edustusjoukkueen kausi polkaistiin jälleen käyntiin viime viikolla ensimmäisten jääharjoitusten merkeissä. Paljon ei vielä keretä jäätä ottaa alle sillä ensimmäinen harjoitusottelu kolkuttelee jo tulevana viikonloppuna Suomi Sarja nousija Raahe Kiekkoa vastaan.

- Kesäkausi sujui treenaten ja yhteisiä harjoituksia pidettiin läpi koko kesän rullakiekon ja salibandyn merkeissä.

- Tällä hetkellä rosterissa on kasassa sopimuksen omaavia pelaajia yhteensä 20 kappaletta, joista 12 hyökkääjä, 7 puolustajaa ja 3 maalivahtia. Harjoitusringissä tosin on vielä enemmänkin pelimiehiä, mutta syksyn mittaan tullaan julkistamaan loputkin sopimukset tulevalle kaudelle.

- Joukkueen johtoporras ja pelaajarunko on lähes sama kuin aikaisempinakin kausina, mutta ihan uusiakin vahvistuksia pelaajiston osalta saatiin tulevalle kaudelle mukaan. Marko Mehtälän, Teemu Kiviojan, Janne Vuolaspuron sekä Perttu Tuomaalan siirtyessä länkkärimiehistöön Ylivieskan jääkarhuista sekä Populasta.

- Omankylän pojista vihreänpaidan pukee jälleen päällensä Ville Isoniemi yhden vietetyn välikauden jälkeen sekä paluumuuttajana Haapaveden huskeista maalivahti Asla Ohtamaa.

- Vaikkakin joukkueeseen on tullut uusia kasvoja, ei ole nivalainen vahva yhteishenki siitä muuttunut. Pilkettä on edelleenkin silmä kulmassa ja tulevan kauden odotukset ovat erittäin korkealla. Oman lisämausteensa uudelle kaudelle tuo Cowboysin osallistuminen koko Suomen laajuiseen, Suomen Cupiin sekä tietenkin Cowboy- kausikorttihaaste. Cowboysin osalta Suomen Cup starttaa kotiottelulla perjantaina 24.08, Malax IF:tä vastaan.

- Tulevalla kaudella pohjoisen rautaliigan runkosarja pitää sisällään yhteensä 22 ottelua. Mukana on kahdeksan joukkuetta, joista uusia sarjaan nousioita Et-Po, PJK ja TeKi. Cowboysin osalta sarjaottelut starttaavat heti tulikuumalla paikallispelillä Ylivieskan jääkarhuja vastaan syyskuussa 23.09 kotiaskissa Uikko Areenalla.



Suomen Cup ottelut seuraavasti:


Nivala, Uikko Areena perjantaina 24.08 klo 19:00 Cowboys - MIF

Maalahti, Maalahden jäähalli lauantaina 25.08 klo (aika ei tiedossa) MIF - Cowboys

Nivala Cowboys, Elite Prospectissa

https://www.eliteprospects.com/team/2337/cowboys

Nivala Cowboys, Instagramissa

https://www.instagram.com/cowboysedustus/?hl=fi

Nivala Cowboys, Facebookissa

https://fi-fi.facebook.com/nivalacowboys/







   
Lisää uutisia
Cowboys Edustus
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Liity Cowboys'in Jäseneksi
Kategoriat