Kausi päätökseen
28.4.2018 7:02 Uutiset / F-08/09

F2 Päättää kauden 5.5 Limingassa hyvän mielen turnaukseen

Cowboys F2-juniorit Limingan turnauksessa

Nivala Cowboysin F2-junnut matkasivat 5.5 Liminkaan Hyvän Mielen Turnaukseen. Reissuun lähdettiin kahden joukkueen voimin ja linja-autossa oli tunnelmaa. Turnauksen pelit olivat ns. minipelejä, joissa peliaika vain 24min juoksevaa aikaa. Molemmat joukkueet kärsivät avausotteluissaan niukat tappiot, mutta peli-ilme jäällä kuitenkin hyvä. Vastustajat olivat piirun verran taidokkaampia esim. luistelussa ja laukaisutaidoissa. Cowboys mustissa Mico Järvelä vastasi joukkueen kaikista maaleista hattutempullisen verran. Cowboys valkoisissa maaleista vastasi Iiro Eskola kahdesti ja Arttu Ohtamaa kerran.

Molempien joukkueiden toiset ottelut osoittautuivat monella tapaa varsin vaikeiksi. Taistelutahtoa ei löytynyt ja energiat pelaajilla lopussa. Tuloksina selvät tappiot ja ryhtiä oli haettava pelien jälkeen jäähallin lounasruuasta. Ainoa valopilkku oli Cowboys valkoisten leirissä. Turnaussääntöihin kuului, että jäähyn arvoisesta rikkeestä seuraa rangaistuslaukaus. Eskola ja Samu Linna viimeistelivät rankkareistaan kylmänviileästi.

Vuorossa kolmannet ottelut ja molemmat joukkueet olivat löytäneet valtavasti peli-iloa ja tulokset huomattavasti parempia. Cowboys mustat kävivät kiivaan taiston Haukiputaan Ahmoja vastaan. Jonne Ruostetsaari ja Tommi Kangas onnistuivat maalinteossa. Ahmat onnistuivat myös kahdesti, toki onnenkin siivittämänä ja lopputulos siten tasapeli 2-2. Cowboys valkoiset saivat vastustajakseen Oulun Kärpät. Suurseuran junnujen kohtaamista oli jännitetty jo kuukauden päivät, mutta peli alkoi länkkäreiden tahdissa. Linnan ja Niilo Palon maalien myötä Cowboys johti 2-1, kun peliaikaa oli jäljellä enää n. 7min. Pikku-Kärpät osoittivat jo nuorella iällä henkistä kovuutta ja kampesivat itsensä ottelun voittoon, mutta Cowboys-leiri saa olla ylpeä omiensa esityksestä.

Kauden viimeiset ja päivän neljännet ottelut edessä ja Cowboys-mustat saivat vastaansa Rokin Rovaniemeltä. Taistelu oli hurjaa ja Cowboysilla henki päällä. Peli aaltoili päästä päähän ja ottelu päättyi Rokin 3-6 voittoon. Maaliverkkoa heiluttivat hyvillä laukauksillaan Eetu Pirttimaa kahdesti ja Järvelä kerran. Valkoisten viimeinen vastustaja oli yksi kolmesta isäntäjoukkue Likin ryhmistä ja tasainen vääntö saatiin aikaiseksi. Ville Vähätalo ja Eskola survoivat maalin mieheen ja tasatilanteessa 2-2 tapahtui harmittavasti päivän selkein tuomarivirhe. Likin pelaaja potkaisi maalin edustalta kiekon yli maaliviivan ja tuomari osoitti maalia. Cowboys-pakka meni tästä hämilleen ja Liki iski seuraavasta hyökkäyksestä maalin eikä Nivalan pojat saaneet enää kunnon takaa-ajoa aikaiseksi. Vastustajan leiristä pakko kehaista kaveria joka yritti nostaa kiekkoa maalin kulmalta ilmaveivillä maaliin. Liekö sattumaa että kyseinen Liki-junnu pelasi numerolla 64!? Tällä kertaa Cowboys-puolustaja kuitenkin kerkesi mailoineen häiritsemään, että se jäi vielä yritykseksi.

Turnaus ei ollut kilpailullinen, tuloksia eikä sijoituksia kirjattu. Pääosassa jääkiekon pelaaminen ja turnauksen nimen mukaisesti hyvän mielen hakeminen ja siinä ainakin Cowboys F2-junnut onnistuivat. Erityismaininta vielä turnauksessa pelanneille maalivahdeille. Mustien maalilla kaikki neljä peliä kiekkoa pysäytteli vakuuttavasti Renne Järvelä. Valkoisten tolppien välissä Teemu Hakkarainen kaksi peliä, Vähätalo ja Linna yhdet ottelut. Maalivahtiosaamista joukkueesta löytyy, ensi kaudella harjoitellaan lisää luistelu-, syöttö- ja laukaustaitoja niin tämän joukkueen otteista kuullaan vielä! Toki tärkeintä edelleen hyvän mielen tavoittelu ja hauskanpito hienon harrastuksen parissa!   
Lisää uutisia
F-08/09
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Liity Cowboys'in Jäseneksi
Kategoriat