Esittely
Ottelutilastot
YJK - Cowboys
2017-2018 - Cowboys Edustus - II DIVISIOONA POHJOINEN
Klo 18:30 Ylivieska
16
Hel

Cowpunkin cowboyt ja runkosarjan viimeinen ottelu


Cowpunkin cowboyt ja runkosarjan viimeinen ottelu.

Länkkäri vankkurit suuntaavat perjantaina Ylivieskaan Kalajokilaakso areenalle Ylivieskan Jääkarhut Edustusjoukkue vieraaksi, viimeiseen runkosarjaotteluunsa. Tulevassa ottelussa on varmasti paikallisderbyn kipinää, mutta myöskin suurta urheilujuhlan tuntua on luvassa, sillä Ylivieskan jääkarhut täyttää 20-vuotta, cowboys onnittelee koko karhupoppoota!

Joukkueet ovat kohdannet kauden mittaan jo kolmeen otteeseen joista otteluvoitot ovat ylivieskalaisten hyväksi 2-1.Tuleva ottelu on erittäin merkityksellinen, sillä vielä playoff-paikka ei ole vielä täysin ratkennut.

Texasin miehistöllä nyt 23 pelattua ottelua ja 27 pistettä.

Runkosarjassa pudotuspelirajan alapuolella viimeisellä paikalla lymyilee RoKi Rebels 22 pelatulla ottelulla ja 22 pisteellä, jäljellä siis kaksi ottelua joiden myötä mahdollisuus nousta 28 pisteeseen. Kuudennella sijalla playoff-rajan yläpuolella vuorostaan YJK 23 pelatulla ottelulla ja 26 pisteellä.
Tämä tarkoittaa, sitä että jos perjantain YJK pelistä irtoaa edes yksikin piste, niin cowboys jatkaa varmasti pudotuspeleihin ainakin RoKia paremman maalieron turvin. Sijoittuminen viidenneksi tai kuudenneksi ratkaisee myöskin playoffien taisteluparin, joten kahdella pisteellä cowboysilla mahdollisuus varmistaa itselleen viides sija.

Perjantain ottelu tuo myös mahdollisesti tullessaan tilastollisia meriittipaaluja. Hyökkääjä Mika Saarimaalla tulee 100 pelattua runkosarjanottelua täyteen II-divisioonassa sekä tehopisteidein valossa hyökkäjää Ville Peltomaalla mahdollisuudet II-divisioonan sadanteen tehopisteeseensä.

Varatkaapas siis kellosta aikaa perjantaille klo 18.30 eteenpäin, sillä Ylivieskassa nähdään todellinen paikalliskamppailujen kiekkotrilleri jota ei voi olla näkemättä!

Ylivieskan jääkarhut tarjoaa myös täytekakkukahvit 200:lle sadalle ensimmäiselle pääsylipun lunastaneelle sekä paikan päällä myöskin tuotepalkintoarvontaa, joten ei muuta ku zetorin nokat kohti Ylivieskaa sankoin joukoin ja hyvissä ajoin!

Liput ylivieskassa: Aikuiset 7€, lapset 4€, perhelippu 2.aik+ 2 lasta 20€, lipunmyynti alkaa 17.00

Cowpunkin cowboyt tarvitsee teitä, joten Be There!

#NivalaCowboys
#Rautaliiga
#YJKCow
#Vihreetäviihdettä

Cowboysin runkosarja päätökseen tappiolla


Perjantai illan paikalliskamppailua ja joukkueiden viimeistä kohtaamista runkosarjassa oli tullut seuraamaan liki 300 silmäparia. Nivalalaiskannattajia oli saapunut myös paikalle kiitettävä määrä. Ottelu oli kauden neljäs joukkueiden välillä ja joista aikaisemmat kolme YJK on vienyt otteluvoitoin 2-1. Ottelulla oli merkitystä tulevasta sijoituksesta ja siitä, että kumpi pääsee ns. varmoin ottein pudotuspeleihin.

Ensimmäisessä erässä nähtiin melko passiivista kiekkoilua. Syötöt ja laukaukset jäivät kummallakin joukkueilla puolitiehen ja vähän oli aistittavissa pientä hermostuneisuutta paikalliskamppailun tapaan. Molemmat joukkueet pääsivät kokeilemaan ylivoimaansakin pariin otteeseen, mutta niissä kuitenkaan onnistumatta. Tilastollisesti ensimmäisessä erässä cowboysille 7 laukausta ja 12 minuuttia jäähyjä Ville Peltomaan istuessa 2+10min selästä taklaamisesta, jokseenkin harmillisen selänkääntö-tilanteen myötä. YJK niin ikään 8 laukausta ja 6 minuuttia jäähyjä. Ensimmäiselle erätauolle lähdettiin lukemissa 0-0.

Toiseen erän alku näytti lupaavalta ja tuntui jo, että cowboys on saanut jo hiukan pelivaihteesta kiinni. Ajassa 21:43 Riki Korkiakoski punnersi yksin koko kentän läpi ja uitti kiekon komeasti maaliin, vieden länkkärit 1-0 johtoon. Syöttöpisteet maaliin kirjauttivat Mikael Juola ja Mikko Myllylä. Erän ensimmäiset viisi minuuttia olivat cowboysilta ottelun parhaat hetket. Hyvä vaihe ottelussa ei kauaa kuitenkaan jatkunut vaan ylivieskalaiset pääsivät peliin mukaan tasoittaessaan lukemat tarkan rannelaukauksen päätteeksi. Maalin myötä pelin asenne muuttui ja ylivieskalaiset pääsivät myös peliin mukaan. Muutama minuutti edellisestä ja verkko heilui jälleen cowboymaalilla, tällä kertaa kiekko kuitenkin otti sellaisen kimmokkeen vastustajan hyökkääjän polvisuojasta, että cowboy-maalivahti Mikko Myllylällä ei ollut mitään tehtävissä ja YJK 2-1 johtoon.Enempää maaleja ei toisessa, erässä kuitenkaan nähty. Cowboys sai muutaman laadukkaan hyökkäyksen loppuerän aikana vielä aikaiseksi, mutta tulosta ei vain tahtonut syntyä. Ylivieskalaisilla kiekko kävi välillä milloin tolpassa ja milloin maaliviivalla, mutta tällä kertaa ei toista onnenkantamoista nähty ja erätauolle lukemissa 2-1.

Kolmas erä tarjosi lähes samanlaista kiekkoa kuin toinen erä. Erän alkutahdeissa YJK joutui sortumaan jäähyilyyn ja cowboys pääsi jauhamaan ylivoimaansa. Tällä kertaa ei kauaa leivottu vaan kiekko laitettiin nopeasti maalin perukoille komean ylivoimakuvion päätteeksi Mikael Juolan toimesta, Ville Peltomaan ja Tuomas Takalon tarjoillessa. Tasoitusmaali jäi kuitenkin laihaksilohduksi, sillä ylivieskalaiset pääsivät erän keskivaiheilla rokottamaan peräti kahdesti muutaman ikävän cowboyvirheen vuoksi. Länkkäreillä oli vielä saumat kaventaakkin peliä vaikka päästiin ampumaan hyvältäkin sektorilta niin kiekko ei vain löytänyt tietään maalinperukoille. Loppulukemat paikallistaistelusta YJK:llei 4-2.

Perjantain paikalliskamppailu ei tarjonnut sitä parasta länkkäriä vaikka hyvääkin yritystä löytyi. Meriittipaaluja merkattiin kahdelle pelimiehelle länkkärinutuissa, Ville Peltomaa täydensi syöttöpisteen päätteeksi henkilökohtaiset pisteensä II-divisioonassa tasan 100 lukemiin. 72 ottelua, 31 maalia ja 69 syöttöä. Mika Saarimaalle vuorostaan 100 pelattu peli II-divisioonassa, tehopistein 38+41. Cowboys onnittelee!

Tehopisteet: Juola (1+1), Korkiakoski (1+0), Takalo (0+1), Peltomaa (0+1), Myllylä.M (0+1)

Torjunnat: Cow Myllylä 37, YJK Kokko 27

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
YJK 4 - 2
(0 - 0) (2 - 1) (2 - 1)
Lisää uutisia
Cowboys Edustus
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Liity Cowboys'in Jäseneksi
Kategoriat