Esittely
Ottelutilastot
Hokki - Cowboys C
2017-2018 - C1-02 - C-Mestis
Klo 12:50 Kajaani
14
Tam

Cowboys C tulikuumassa iskussa - viikonlopusta täysi pistepotti!


Cowboys C-Mestisjoukkue päätti Itä-Suomen kiertueen voittoon Kajaanin Hokista vakuuttavan esityksen jälkeen 1-4 lukemin. Viikonlopun kiertueesta siis täysi pistepotti ja Mestis jatkuu härkälauman osalta voittojen tiellä.

Hokilla oli alla voitot kaikista pelaamastaan kolmesta pelistä ja vauhdikasta peliä oli luvassa, niinkuin aina näillä joukkueilla. Avauserässä peli vyöryikin vauhdilla päästä päähän. Kahdeksannella minuutilla Elias oja pääsi kokeilemaan Hokki veskaria ja maalinedustalle ennätti Arttu Kiiskilä, joka kiskaisi riparin verkkoon ja Cowboysin johtoon. Erän puolivälissä molemmille joukkueille jäähyt, mutta ei osumia. Erän loppupuolella oli irti taas Arttu Kiiskilä, joka sivalsi härkälauman 0-2 johtoon edellisen maalin tapaan Elias Ojan ja Anton Aarrevaaran syötöistä. Arttu Kiiskilä tehokkaana koko viikonlopun, eilen Lieksassa kolme kihausta ja tänään pari rysää lisää. Erätauolle 0-2 lukemissa.

Toisessa erässä Cowboysin vahva meno jatkui. Viisi minuuttia pelattu ja Jere Vähäsalo tinttaa maalin edestä verkot tötterölle ja tilanteeksi 0-3. Hokkia jo heikotti ja jäähypenkki kutsui. Ylivoimalla Roni Huovila laukoi siniviivalta ja Aatu Hakala oikeassa paikassa maalin edustalla ja kiekko jo neljännen kerran Hokki maalissa. Erän loppuun molemmille joukkueille pari jäähyä, mutta ei osumia. Cowboys maalissa Joni Hietala esitti vahvoja otteita ja piti kainuulaiset herran nuhteessa. Toiselle erätauolle 0-4 lukemissa.

Kolmanteen erään tilanteita riitti molempiin päihin. Hokki yritti vimmatusti kavennusta ja onnistuikin erän puolivälissä. Cowboys ei tilanteesta hätääntynyt vaan jatkoi vahvaa pelaamista ja puolusti Hokin pois vaarallisilta paikoilta. Loppuun jo hieman turhautumista kotijoukkueelta ja jäähyboksi kutsui. Enempää maaleja ei nähty ja Cowboysille ansaittu 1-4 voitto väkevän peliesityksen jälkeen.

Mestistä takana kolme kierrosta ja härkälaumalla taskussa kolme voittoa. Erityisesti tänään Kajaanissa peli oli vahvaa alusta loppuun. Vastassa oli kuitenkin parhaat miehet koko laajalta Kainuun maalta. Mikäpä se siinä, Kainuussa asuu lupsakka ja huumorintajuinen kansa ja laadukasta kiekkoa on aina mukava tulla pelaamaan. Tunnustettakoon, että Kainuussa syntyneenä kotiseuturakkaus on vahva, vaan mitäpä se hyvejää kun on Puolangalla syntynyt, pessimismin kehdossa kasvanut!

Cowboysilla on edessä yksi vapaa viikonloppu ja sitten isketään kolmesti peräkkäin yhteen S-Kiekon kanssa. Parin viikon päästä edessä ensimmäinen Mestispeli kotikentällä Uikko-Areenalla. Sieltä ei tule tunnelmaa puuttumaan, ei muuta kuin katsomot täyteen, Arvoisa Nivalan ja jokilaaksojen asiantunteva kiekkoyleisö, huippukiekkoa tarjolla!

Maalivahtien torjunnat Cowboys Joni Hietala 36 ja Hokki Oskari Huotari 37. Tehopisteet Arttu Kiiskilä 2+0, Jere Vähäsalo 1+1, Elias Oja 0+2, Anton Aarrevaara 0+2, Roni Huovila 0+2, Aatu Hakala 1+0, Perttu Harjula 0+1.

Ilkka Peltola

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
Hokki 1 - 4
(0 - 2) (0 - 2) (1 - 0)
C
7' Maali Kiiskilä Arttu

7' Maalisyöttö Oja Elias

7' 2. maalisyöttö Aarrevaara Anton

9' Jäähy: 2 min Pirinen Elmeri

14' Maali Kiiskilä Arttu

14' Maalisyöttö Aarrevaara Anton

14' 2. maalisyöttö Oja Elias

20' Jäähy: 2 min Harjula Perttu

25' Maali Vähäsalo Jere

25' Maalisyöttö Harjula Perttu

25' 2. maalisyöttö Huovila Roni

27' Maali Hakala Aatu

27' Maalisyöttö Huovila Roni

27' 2. maalisyöttö Vähäsalo Jere

31' Jäähy: 2 min Oja Elias

34' Jäähy: 2 min Kiiskilä Arttu
Lisää uutisia
Nivala Cowboys
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Kategoriat