Uudet Nettisivut tulossa lähiviikkojen aikana. Uudet sivut tekee Jopox

Vanhoille sivuille ei tule enään päivityksiä.

 

 

 

 

 

 

Tulevat ottelut / Edustusjoukkue

Muut Cowboys kotiottelut

LKK Lehteen 1

 klikkaatukeaveikkaus

Nuori Suomi

Kevät on kiekkoilijan parasta aikaa, sanotaan. Niin myös Cowboys D1-joukkueelle, joka huuhtoi kultaa kevään päättäneistä kahdesta turnauksesta. Liikuntakeskus Uikko-turnauksessa nuori härkälauma juhli kotiyleisön edessä voittoa ja sama meno jatkui Piispalan VIP-turnauksessa seuraavana viikonloppuna.

Cowboys äityi hurjaan kevätvireeseen ja se näkyi erityisesti Piispalan turnauksessa. Viisi peliä ja viisi voittoa maalierolla 53-5. Vastustajille ei jäänyt mitään, ei kerrassaan mitään mahdollisuutta nuoren härkälauman jyrätessä vastustamattomaan turnausvoittoon. Taakse jäivät yksi kerrallaan Kalpa, KaPa Asikkalasta, Kuhmo, Kupari-Kiekko ja finaalissa Lapuan Virkiä. Piispalassa elettiin muutenkin suuren urheilujuhlan tuntua, kun finaalin aluksi joukkueet saapuivat valoshown keskeltä jäälle kuuntelemaan maamme-laulua vallan live-esityksenä. Voittoisan Cowboys joukkueen parhaana palkittiin joukkueen kapteeni Perttu Harjula. 

Hienon kauden päätteeksi on kiitoksen aika. Valmennukselta loistavaa työtä, vanhemmilta hienoa myötäelämistä ja pojilta, noilta ”ei enää niin pieniltä” vihreiltä miehiltä loistavaa tekemistä koko kausi. Kiitos!

Ilkka Peltola

Ajankohtaiset uutiset

leijonaKunnioita peliä

Facebook