Uudet Nettisivut tulossa lähiviikkojen aikana. Uudet sivut tekee Jopox

Vanhoille sivuille ei tule enään päivityksiä.

 

 

 

 

 

 

Tulevat ottelut / Edustusjoukkue

Muut Cowboys kotiottelut

LKK Lehteen 1

 klikkaatukeaveikkaus

Nuori Suomi

Cowboys-KKP 5-1 (3-0, 2-1)

Cowboys D1-joukkue päätti runkosarjan ottamalla komean 5-1 voiton Kiimingin Kiekko-Pojista. Päivän peli oli tukevasti nuoren härkälauman hallussa eikä vastustaja saanut peliään auki missään vaiheessa. Kovimmassa iskussa pisteiden valossa olivat Cowboysin Perttu Harjula viidellä pisteellä ja Elias Oja neljällä tehopisteellä. Lisäksi maalit mieheen Teemu Hintsalalle ja Johannes Ojalle.

Kulunut kausi oli nuorelle härkälaumalle menestyksekkäin kautta joukkueen historian. Koko kausi pelattiin kivenkovaa ykköslohkoa ja loppusijoituksena viides sija. Sijoituspelit neljän parhaan joukossa jäivät aivan ulottuville, mutta tällä kertaa loppukiri ei vielä riittänyt. Runkosarja päättyi kolmen ottelun voittoputkeen, jossa kaatuivat matkalla molemmat Kärppäjoukkueet. Cowboysin kevätlento oli sen verran kova, että olisi toivonut sarjan jatkuvan vielä muutaman viikon. Tiedä kuinka pitkälle rahkeet olisivat riittäneet. Mutta hyvä näin ja lopputulokseen on oltava tyytyväinen. Cowboys kaatoi lohkossaan vähintään kertaalleen kaikki muut joukkueet paitsi K-Laser valkoisen, jonka kanssa tuli kuitenkin tasapeli. Se on merkki joukkueen potentiaalista, joka riittää pitkälle kun kaikki menee nappiin.

Joukkueen hyvä taistelu ykköslohkossa on pienimuotoinen uroteko, kun ottaa huomioon pienen pelaajamäärän. Kauteen lähdettiin 10 kenttäpelaajalla ja kauden lopussa pelaajia oli 11. Tämä tarkoitti äärimmäistä venymistä joka pelissä ja samalla joukkueen johdolle alituista huolta pelaajien riittävyydestä. Suuremmilta sairasaalloilta vältyttiin, onneksi, joka takasi menestyksekkään kauden. Iso kiitos täytyy antaa myös oman seuran muiden joukkueiden pelaajille ja yhteistyöseurojen muutamille pelaajille, joita saatiin avuksi kun tarve oli suurin.

Sarjakausi on ohi, mutta kevät jatkuu vielä ainakin kolmella turnauksella ja harjoituspeleillä. Jäällä viiletellään huhtikuun loppuun saakka. Tässä vaiheessa on annettava kunnia niille joille kunnia kuuluu eli näille mukaville ja taitaville pojille, jotka ovat tarjonneet jälleen kerran hienoja kiekkohetkiä koko kauden. Suurkiitos valmentajille, jotka ovat onnistuneet hiomaan tästä pienestä ryhmästä timanttisen kovan joukkueen. Iso Kiitos kaikille vanhemmille ja taustajoukoille, jotka olette mahdollistaneet poikien harrastuksen ja monet mukavat hetket kaukalon laidalla. Tästä on hyvä jatkaa kohti kevättä ja uutta kiekkokautta!

Tehopisteet: Perttu Harjula (2+3), Elias Oja (1+3), Johannes Oja (1+0), Teemu Hintsala (1+0), Niko Miettunen (0+1). Cowboys palkittu Konsta Nissinen.

Cowboys maalissa Tuukka Rousu 10 torjuntaa ja Kalle Jukkola 9 torjuntaa. KKPn veskarille 45 torjuntaa.

Ilkka Peltola

Ajankohtaiset uutiset

leijonaKunnioita peliä

Facebook